reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Anikka85 - to może wyślij smsa do lekarza zamiast dzwonić? Wiadomo, że w niedzielę jak każdy normalny człowiek może być na jakimś wypoczynku i nie mieć ze sobą telefonu służbowego. Poza tym nie wiem gdzie ty się leczysz, ale u mnie w klinice - Invimed jest zasada, że jak wszystko ok i ma się odbyć transfer to nie dzwonią. Reszty dowiaduje się na miejscu na transferze.

reklama
Gosia, Twoj kotus umaszczeniem troche podobny jest do mojego ;-)a piechune rozumiem ,ze mozemy zobaczyc w avarcie? Sliczna psinka:tak:

Lawendowy, a Twoj kotek to jakas gwiazdeczka z taka kokarda.;-)

tak piestek na zdjeciu w avarcie to suczka goldenka i jeszcze mam owczarka niemieckiego kotek na zdjęciu to koteczka i jeszcze mam 3 kociaki. 2wie kotki i kocurka takze wesoło

Ostatnia edycja:
Kinga teraz mam we wtorek zrobić badania (bete, progetseron i morfologię) i na kontorlę. A wizytę z usg, zeby sprawdzić kto tam :-) mam 27.02 :-)
Trzymam za twoje pechołki &&&&&&&&&&&& niech ładnie rosną :tak:

Anikka85 - a nie miałaś podane po punkcji kiedy masz mieć transfer? W każdej klinice od razu podają godzinę. Bo nie wiem czy wiesz, ale na transfer musisz mieć pełny pęcherz.

powiedzieli że w poniedziałek, ale czy rano czy wieczorem to już nie. rozmawiałam z nim wczoraj i dzisiaj miałam zadzwonić o 11. dzwoniłam nie odbiera. napisał sms że mam napisać bo nie może rozmawiać więc napisałam a on jeszcze nie odpisał - od 12 ;/ no nic czekam dalej.

reklama
Lawendowy śnie - jaka jet rasa Twojego kota?
My mamy dachowca. Zatanawiamy się nad norweskim jeszcze, ale u nas kot ma super warunki do wychodzenia na spacery, a takiego przystojniaka mogą na ukraść.

Misia, mam dwa kociuchy rosyjskie niebieskie. Dzisiaj wkleiłam zdjęcia kocura. Koteczka jest ciut mniejsza.
Jak zdecydujesz się na norewga, to daj mi znać. Polecę Ci sprawdzoną, dobrą hodowlę.
Bo w dzisiejszych czasach aż roi się od pseudohodowców i kota można kupić chorego, z wadami genetycznymi.

Agapl, zdjęcie zrobione było wczoraj. A oprawa i kokardka były na potrzeby konkursu.

Do góry