reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ANIKKA witaj..jest dobrze liczy sie jakosc.dziewczyna lezaca obok mnie miala ich 40 z czego ponad polowa byla niedojzala :'( u mnie bylo tak ze ja bardzo szybko zareagowalam na minimalna dawke lelow i szybko mialam punkce bo szybko byly dojzale a ja przestymulowana,pobrali mi 20, 10 sie zaplodnilo,po dobie dwa odpadly a reszta poszla do adopcji. GOSIA idzemy rowno :p

hej kochana mozesz napisac czy do adopcji oddawalas zarodki czy jajeczka?

Gosia, Twoj kotus umaszczeniem troche podobny jest do mojego ;-)a piechune rozumiem ,ze mozemy zobaczyc w avarcie? Sliczna psinka:tak:

Lawendowy, a Twoj kotek to jakas gwiazdeczka z taka kokarda.;-)

Lawendowy śnie - jaka jet rasa Twojego kota?
My mamy dachowca. Zatanawiamy się nad norweskim jeszcze, ale u nas kot ma super warunki do wychodzenia na spacery, a takiego przystojniaka mogą na ukraść.

buziulek i Tobie też sie uda :tak::-) Ja chyba jak kazda z Nas na początku ciąży zacznę się tak naprawdę cieszyć, jak zobaczę serduszko. No i dowiem się ile dzidziolków sie tam chowa ;-)
Ja czuje sie dzis lepiej :-) Waga spadła o 1,5kg i obwód w pasie też 1,5cm :-) Nie mam już też takiego bardzo wzdętego brzucha :-) No i pojechałam na betę :rofl2: dr mówił, ze mam iść we wtorek dopiero... też pójdę :-D
a dziś 18dpt 1489 :-):-D

Oskaa - piękna betka. A na kiedy masz umówioną wizytę kontrolną ? Czy masz czekać jeszcze z wizytą?

Ps. A mi obwód po zastrzykach brzucha się powiększył. Masakra jakaś normalnie.

Super wysoka beta, bedzie dobrze zobaczysz, wiem o czym mówisz o obawach. Podejrzewam, że ja też takie będę miała, będę siętrzęśła jak o jajko, bo to maleństwo będzie takie wyczekane, wymodlone, można będzie powiedzieć nawet cudem natury :) cudem in vitro. będąc w ciąży zamin coś zrobimy czy zjemy to zastanowimy się czy na pewno nie zaszkodzi maleństwu, a potem dopiero będziemy działać.
Widzę jak moja koleżanka z pracy która jest w ciąży (wpadka) ona nie chciała mieć teraz dziecka. Jeszcze nie była u lekarza, więc dałam jej swój kwas foliowy 5mg, żeby sobie brała bo to najważniejsze a ona na to że mi odda bo się boi brać bo za duża dawka... Przecież gin. nam po to przepisują, żeby nasz organizm przygotować do bycia matką, żeby zarodek prawidłowo się rozwijał, a nie by zrobić nam krzywdę...No i właśnie tym się różnimy od kobiet, które bez większych problemów zachodzą w ciążę, bierzemy dobre witaminy, kwas foliowy, selen czy koenzym q10

reklama
hej kochana mozesz napisac czy do adopcji oddawalas zarodki czy jajeczka?

dziś niedziela, jutro mam mieć transfer a mój lekarz nie odbiera ;/ brak informacji jest niepotrzebną przyczyną stresu ;/ miał mi dać znać jakiej jakości są zarodki . kwiatuszekq20 jesli z tych 4 które się wczoraj dowiedziałam ze są zapłodnione więcej niż 1 będzie się nadawało do transferu to je mrozimy.

Do góry