Oskaa dr nie kazała mi robić, że dopiero przed piątkową wizytą, ale pojadę jutro zobaczyć co słychać ;-) no i tak mnie naszło,że ja przeciesz tyle lat czekałam na dwie kreski, że ... wczoraj znalazłam z moich starych zapasów test z UK - przeterminowany, ale zrobiłam, na dodatek po 15stej więc po ogromnej ilości picia - ale pojawiła się blada kreska, więc dziś kupiłam nowy i zrobiłam i pokazały się dwie solidne krechy
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
jutro godz 14 teraz mam dylemat, 1 czy 2 świeżaki? to moje pierwsze podejście, jedynym moim problemem są jajowody.
Anikka85 - ja bym wzięła dwa. Większa szansa na to, że chociaż jeden pozostanie i się rozgości na dobre. Ale musisz być też przygotowana na opcję, że oba zostaną, bo taka opcja oczywiście istnieje.
Kinga_1
Fanka BB :)
Agapl - nie masz się czym denerwować. Na pewno wszystko będzie super. No i już niedługo na pewno zobaczysz swoją kropeczkę na usg :-)
ANIKA transfer to juz przyjemnosc;-) wzruszakaco moze byc. Co do zarodkow mi dr powiedzial ze to jest bardzo indywidualne..jezeli jestes mloda,masz dobre wyniki i silne zarodki to i ten jeden da rade,no chyba ze sie uprzesz na dwa.jeden przeciez tez moze sie podzielic w srodku. GOSIA jak tam sie czejesz??? KINGA po postach widze ze optymizm od Ciebie bije...super..daj troche u mnie kryzys..tak jak na poczatku wierzylam w to ze sie uda tak teraz trace nadzieje :--(
reklama
ANIKA transfer to juz przyjemnosc;-) wzruszakaco moze byc. Co do zarodkow mi dr powiedzial ze to jest bardzo indywidualne..jezeli jestes mloda,masz dobre wyniki i silne zarodki to i ten jeden da rade,no chyba ze sie uprzesz na dwa.jeden przeciez tez moze sie podzielic w srodku. GOSIA jak tam sie czejesz??? KINGA po postach widze ze optymizm od Ciebie bije...super..daj troche u mnie kryzys..tak jak na poczatku wierzylam w to ze sie uda tak teraz trace nadzieje :--(
Ja za pierwszym razem mialam jeden najlepszej klasyi sie nie udalo.
Teraz wzielam dwa. Zobaczymy. Dla mnie bardzo wazne bylo zeby miec wieksza szanse i juz przez to wszystko nie przechodzic. A z 2 bede sie cieszyc
Podziel się: