reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
powiedzieli że w poniedziałek, ale czy rano czy wieczorem to już nie. rozmawiałam z nim wczoraj i dzisiaj miałam zadzwonić o 11. dzwoniłam nie odbiera. napisał sms że mam napisać bo nie może rozmawiać więc napisałam a on jeszcze nie odpisał - od 12 ;/ no nic czekam dalej.
Anikka85 - to nie dziwię Ci się, że się denerwujesz. U mnie od razu podają godzinę. Może zamiast zerkać na tel ciągle to oglądnij sobie w ramach relaksu jakiś film? Z gatunku co lubisz? ( osobiście polecam bajeczki- mega relaksują)
Kinga_1
Lawendowy_sen - kot wygląda jak reklama Walentynek Jest super. Ja niestety nie mogę mieć zwierzaków. Za bardzo by się męczyły, bo ciągle mnie nie ma w domu ( mojego emka też). No, a mój tato do opieki nad zwierzakami to się na pewno nie nadaje. To raczej zwierzak musiałby się opiekować nim
lawendowy_sen
Lawendowy Sen a jaki konkurs? już rozstrzygnięty?
Gotadora, Kinga, konkurs był właśnie walentynkowy :-)
Wczoraj został rozstrzygnięty na fb profilu Modern Pet. Niuniek niestety nic nie wygrał.
Cześc dziewczyny,
Widzę, że tu prawie same fanki kotów. Moja córcia jest po Waszej stronie :-) My mamy pieska, takiego dorodnego yorka, który wabi się Alex. Może z uwagi na swoje gabaryty (jest większy od tych małych yorków) jest ogromnym pieszczochem, który mógłby caly czas leżec i dawac się glaskac, ponadto spioch z niego niesamowity.
Moja córka ostatnio zadała mi pytanie: mamo a kiedy wy z tatą zemrzecie? Ja na to a o co Ci chodzi? Oczywiście padła szczera odpowiedź: no bo jak wy w końcu zemrzecie to ja sobie oprócz psa kupię jeszcze kota Oprócz kotka córka marzy o śwince morskiej i rybkach...
Widzę, że tu prawie same fanki kotów. Moja córcia jest po Waszej stronie :-) My mamy pieska, takiego dorodnego yorka, który wabi się Alex. Może z uwagi na swoje gabaryty (jest większy od tych małych yorków) jest ogromnym pieszczochem, który mógłby caly czas leżec i dawac się glaskac, ponadto spioch z niego niesamowity.
Moja córka ostatnio zadała mi pytanie: mamo a kiedy wy z tatą zemrzecie? Ja na to a o co Ci chodzi? Oczywiście padła szczera odpowiedź: no bo jak wy w końcu zemrzecie to ja sobie oprócz psa kupię jeszcze kota Oprócz kotka córka marzy o śwince morskiej i rybkach...
Kinga_1
Kiwisia - córcia była szczera aż do bólu. Kot w końcu ważniejszy niż rodzice
Lawendowy_sen - to właśnie tak mi się od razu skojarzyło z Walentynkami. A że nie dostał nagrody to normalnie niesprawiedliwe. Toć totalna reklama Walentynek
Lawendowy_sen - to właśnie tak mi się od razu skojarzyło z Walentynkami. A że nie dostał nagrody to normalnie niesprawiedliwe. Toć totalna reklama Walentynek
reklama
Podziel się: