Pingwinek, podjelas sluszna decyzje. Nie ma co podejmowac ryzyka i sobie pluc w twarz, gdyby czastem cos.... tfuuu tfuuuuu
Darii,wczoraj u mnie to byla burza, lalo i wialo do popoludnia. Sniegiem posypalo ale u mojego meza w parcy, a prace ma na nieco wyzszym poziomoe morza, na gorce jak to ja mowie hihihi
Co do tej paskudy -endometriozy-, to Miliaa jest fantastycznym przykladem,ze mozna zaciazyc i oby nam rowiez jak najszybciej udalo sie to udowodnic ;-)
Sony, jutro bedziesz juz w ciazy i kto wiem moze juz proroczy sen Martki zacznie sie spelniac.
Trzymam kciuki za jutrzejszy transfer &&&&&&
Mikimo, co ja czytam, No Gratuluje KOchana!!! Gratuluje
z calego serca II :-) Zycze wysokiej bety!!!!!:-)
Miliaa, mysle,ze transfere za tydzien w sobote ;-)
Mikimo, nie mam przed soba jeszcez wynikow ale sekretarka lekarki mowila,ze estardiol bodajze 416ng/l
Darii,wczoraj u mnie to byla burza, lalo i wialo do popoludnia. Sniegiem posypalo ale u mojego meza w parcy, a prace ma na nieco wyzszym poziomoe morza, na gorce jak to ja mowie hihihi
Co do tej paskudy -endometriozy-, to Miliaa jest fantastycznym przykladem,ze mozna zaciazyc i oby nam rowiez jak najszybciej udalo sie to udowodnic ;-)
Sony, jutro bedziesz juz w ciazy i kto wiem moze juz proroczy sen Martki zacznie sie spelniac.
Trzymam kciuki za jutrzejszy transfer &&&&&&
Mikimo, co ja czytam, No Gratuluje KOchana!!! Gratuluje
z calego serca II :-) Zycze wysokiej bety!!!!!:-)
Miliaa, mysle,ze transfere za tydzien w sobote ;-)
Mikimo, nie mam przed soba jeszcez wynikow ale sekretarka lekarki mowila,ze estardiol bodajze 416ng/l