reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
mikimo ale czad!!!!!!na pewno sie udało!!!!:-) dawaj wiruska!!!!
dziś półmetek, też bym chciała móc zrobić sikańca, ale po zarodkach 3 dniowych lepiej odczekać te 12 dni...
wanda__dd dziękuję za dobre myśli!:tak:

Ostatnia edycja:
mikimo ale super :-):-D:-) leć na betke!!! Zaciskam kciukory &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wanda stymulacja spoko, nawet tak bardzo brzucha nie czuję. Tej ostatniej tabletki antybiotyku juz dziś nie biorę, bo okropnie się po niej czuję. Szok :szok:
A dziś poszłam na chwilke do kosmetyczki a ta do mnie:"Pani Magdo, czy pani jest chora?czy pani przyjmuje jakieś sterydy? bo ma pani opuchniętą twarz". :angry: no to nieźle! Ja jak patrze w lusterko to tego nie widzę, ale cos w tym musi być, bo ona mnie dość długo nie widziała... :baffled::-(

ja też byłam taka opuchnięta na buzi po tabletkach, teraz brzuch to mam całkiem spory, ale co tam :-)

Aduś - daj znać jak Twoja beta, zaciskamy kciuki &&&&&

Agapl - długo Cie nie ma, czekam na wiadomości o Twoich pęcholkach :-)

Czesc Dziewiszki,

Za moment nadrobie zaleglosci. Teraz szybko zdam relacje z mojej wizyty lekarskiej ;-)
Lekarka zadowolona. Dobrze zareagowlam na stymulacje. Mam zminejszyc dawke Gonalu do 112,5, by jajeczka spokojnie dojrzewaly do poniedzialku. Im spokojniej sobie dojrzewaja,tym sa lepszej jakosc.Naliczyla ok. 20 pecherzykow. Dwa maja juz 16mm. Sadzi,ze pobiora ok 10. Przeszlismy tez na temat zwiazany z zarodkami. Powiedzielisy jej ,ze nie chcemy czekac az do piatej doby, bo w naszym wypadku nie ma sensu widzac ,ze problem jest w jakosci. Przytaknela mowiac,ze faktycznie poprzednie podejscie pokazalo,ze nasze zarodeczki ladnie sie rozwijaja i nie ma potrzeby, by je hodowac az do 5doby. W 3dobie zaleca nam transfer 2 zarodkow.
To tyle u mnie teraz lece czytac co u Was.

MILEGO POPOLUDNIA!!!!

Pingwinek...ja tez bylam w szoku jak wzielam recepte a babka mi mowi prosze jeszcze do kasy oplacic...a ja :szok: ale co???? a ona - no za recepte!:rofl2: niby to TYLKO 20zl ale dla mnie w pewnym momencie to bylo AŻ...

mikimo...ja tez mialam bladziutenka kreseczke...az wrzucalam zdjecie testu tutaj na forum dziewczynom, bo nie wiedzialam, czy zle widze czy ona rzeczywiscie tam jest;-) ale byla! i z kazdym dniem byla mocniejsza!
cicho gratuluje! endogirl power!:-p:-D

Agapl...super wiesci!! no to niech pecherzyki pieknie dojrzewaja! na pewno beda dorodne i mocne! to transferek juz niedlugo:tak:

ale sie ciesze moje drogie, ze takie dobre wiesci tu na forum!! usmiech z twarzy nie znika!

Ostatnia edycja:
Wanda pewnie, ze urosną nam brzuchy :-) ciążowe oczywiście ;-)
Ja na nie widzę, zebym miała jakiś większy brzuch po stymulacji...

Aduś, Ty to nas lubisz przetrzymać ;-) Jak betka?

reklama
Witam Was wszystkie! chciałam do was napisać juz wczoraj po wizycie ale byłam taka przejeta że jak się pozbierałam to już tylko na momencik usiadłam do komputera przeczytałam co u was i już nie miałam siły na moje wypociny ;)
ale dziś już nadrabiam i wszystko opisuję, na wizycie ustaliliśmy wspólnie ze podchodzimy do invitro już w lutym!!!
dostałam gonal i menopur od dzisiaj (niedawno wrociłam z pokazu jak się obsługiwać penem i pierwsze kłócia za mną)
jutro idę na badania krwi bo dzisiaj niestety nie byłam na czczo,w niedzielę wizyta kontrolna czy dawki leków odpowiednie i czy na mnie działają,
jestem taka podekscytowana a jednocześnie boję się gdyż pani doktor w naszym konkretnym przypadku dała jedynie 30%szans na powodzenie za pierwszym razem ;(

mikimo trzymam kciuki baaaaaardzooo mocno!

Do góry