Sylwia :-) trzymam bardzo mocno kciuki, aby tym razem wszystko było w porządku i doszło do transferu &&&&& niestety nie znam się na wynikach, ale wnioskując po tym co piszesz, co powiedziano Ci w klinice tym razem wszystko zmierza w dobrym kierunku
reklama
Agapl powiedz mi proszę jak diagnozowałaś trombofilię?
Robiłaś genetyczne?
Pytam bo mojej mamie dziś wyszła bardzo wysoka homocysteina (ma problemy zakrzepowe), a wiem, że to się często łączy i nie wiem czy też nie powinnam zrobić... teraz tylko na własną rękę podniosłam sobie dawkę foliku i wzięłam acard, ale boję się, że jakby co to i tak już po ptakach. Ja nigdy się pod tym kątem nie badałam...
A na bóle polecam Diclofenac, ale w czopkach
gotadora kciuki za stymulację &&&
Chicka dla mnie też pick-up najgorszy...
Robiłaś genetyczne?
Pytam bo mojej mamie dziś wyszła bardzo wysoka homocysteina (ma problemy zakrzepowe), a wiem, że to się często łączy i nie wiem czy też nie powinnam zrobić... teraz tylko na własną rękę podniosłam sobie dawkę foliku i wzięłam acard, ale boję się, że jakby co to i tak już po ptakach. Ja nigdy się pod tym kątem nie badałam...
A na bóle polecam Diclofenac, ale w czopkach
gotadora kciuki za stymulację &&&
Chicka dla mnie też pick-up najgorszy...
Widziałyście to:
zgubili jakiejś parze zamrożone plemniki... masakra. Ciekawe kto się tak popisał...
Plemniki zniknęły z kliniki leczenia niepłodności? Nic nie można zrobić...
zgubili jakiejś parze zamrożone plemniki... masakra. Ciekawe kto się tak popisał...
Plemniki zniknęły z kliniki leczenia niepłodności? Nic nie można zrobić...
To ze strony nasz-bocian
Zapraszamy na webinarium
"Dla kogo refundacja in vitro - plany Rządu".
Wystarczy w środę, 23 stycznia 2013 r. o godzinie 18:30
wejść na stronę http://www.transmisja.net.pl/invimed
Zapraszamy do oglądania i zadawania pytań!
Zapraszamy na webinarium
"Dla kogo refundacja in vitro - plany Rządu".
Wystarczy w środę, 23 stycznia 2013 r. o godzinie 18:30
wejść na stronę http://www.transmisja.net.pl/invimed
Zapraszamy do oglądania i zadawania pytań!
reklama
Podziel się: