reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Sylwia :-) trzymam bardzo mocno kciuki, aby tym razem wszystko było w porządku i doszło do transferu &&&&& niestety nie znam się na wynikach, ale wnioskując po tym co piszesz, co powiedziano Ci w klinice tym razem wszystko zmierza w dobrym kierunku :tak:

reklama
gotadora w takim razie trzymam mocno &&&&&&&&&&&&& dla mnie pick up był najgorszy ale to zależy od organizmu. To jest Twoje pierwsze podejście?

Agapl powiedz mi proszę jak diagnozowałaś trombofilię?
Robiłaś genetyczne?
Pytam bo mojej mamie dziś wyszła bardzo wysoka homocysteina (ma problemy zakrzepowe), a wiem, że to się często łączy i nie wiem czy też nie powinnam zrobić... teraz tylko na własną rękę podniosłam sobie dawkę foliku i wzięłam acard, ale boję się, że jakby co to i tak już po ptakach. Ja nigdy się pod tym kątem nie badałam...
A na bóle polecam Diclofenac, ale w czopkach :szok:

gotadora kciuki za stymulację &&&

Chicka
dla mnie też pick-up najgorszy...

Chicka z medycznego punktu widzenia nie ma przeszkód przy INV , naturalnie kłopot bo mam jeden jajowód niedrożny i sporo lat w dowodzie, więc boje się bardzo porażki, bo może to być dla mnie ostatnia już szansa :-(

reklama
gotadora nawet tak nie myśl, musisz wierzyć, że będzie dobrze nie ma innej opcji!!!!!!!
Trzymam mocno kciuki będziesz niedługo mamuśką:-)

Do góry