reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha, Lawendowy,Hola, Alegoria
biggrin.gif
;-) oby do poniedzialku :-) Mnie ogarnal jakis niepokoj. Musialam wypic meliske. Teraz juz lepiej.;-) Musze zatem, koteczka przygotowac do tancowania w poniedzialek ;-)

Pełna_nadziei , betka sliczna i nie ma sie czym zamartwiac, zarodeczek silnie i mocno zadomowil sie u mamusi w brzuszku. Ty juz spokojne mozesz "zamarwiac sie" jakie body kupowac,czapeczke itd.a nie tym ,ze beta wysoka ;-)

Lawendowy, koty sa niesamowite. Posikalam sie ze smiechu , znowu :-D

Roxii &&&&&&&&&&&&& za sikanca poniezialkowego. Chyba,ze moze skusisz sie na bete????

Last time
, co u Ciebie slychac???? Jak sie macie, Ty i malenstwo????

Ostatnia edycja:
Doniemika tak mi przykro. Trzymaj się kochana, wypocznij, zregeneruj siły i zacznij znów.
Pełna nadziei oż cholero, ty się chyba lubisz maltretować!!! Skakaj nam tu z radości a nie zamartwiaj się bo ty nie masz powodu!!!!!! Pisz tu lepiej jakie masz objawy.
Oczywiście dołaczam się do tańców i trzymam mocno kciuki.

Doniemika bardzo mi smutno, bądź dzielna!
Magdalena_wawa trzymam kciuki!

Dziewczyny mam pytanie. Zauważyłam, że większość z Was przyjmowała lek p/zapalny i immunosupresyjny np. encorton czy metypred. Czy miałyście jakieś konkretne poprzedzone badaniami wskazania do stosowania? Do mojego drugiego podejścia jeszcze długo ale tak zastanawiam się jaka jest przyczyna mojej porażki. Nie zalecono mi też leków żadnych leków p/zakrzepowych.
i drugie pytanie- czy po silne kłucie w jajnikach jest normalne po nieudanym transferze? ( do lekarza na badanie kontrolne mam się zgłosić dopiero na początku nast. cyklu)

Olamakota miałam te leki, jednak nie było żadnych badań, w sumie to przy pierwszym transferze nie miałam zastrzyków przeciwzakrzepowych i metypred, a czułam że właśnie wtedy coś działo się w moim brzuszku, dopóki bardzo się zdenerwowałam, potem poczułam,że jestem sama...Przy pierwszym transferze z jakiegoś powodu dr kazał brać zastrzyki i metypred od dnia testu, czyli 12 dpt, w kolejnych było od dnia transferu

reklama
Do góry