reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Doniemka - bardzo mi przykro, na szczęści po jakimś czasie znów przychodzi chęć do walki

hola - dzięki za pamięć :), czekam jak na szpilkach. W poniedziałek trzymam kciuki mocno.

Ale na poniedziałek szykuje się tańcowanie :) Hola, Aisha, lawendowy, i agapl za wasze powodzeni mocno
odprawiam czary :)

Dziewczyny mam pytanie czy ten program in vitro z sukcesem jest też w wawie czy tylko poznań i nawet nie wiem co

dziewczyny mam betę 1945, 85,
teraz się martwię ze za szybko urosła , wiecie cos na ten temat?
ja wpadłam w panike, za 1szym razem wzrosla po 3 dniach o 170% a teraz po 4 dniach o 570% ??
juz cala się trzęsę ....

Jeśli można skromnie o sobie też przypomnieć ...:zawstydzona/y:
Też poproszę o kciuki za moją bete w poniedziałek :tak:
Alegoria przepraszam Cię najmocniej w świecie że cie nie wpisałam. Starość nie radość skleroza nie choroba:rofl2:.
Zaraz wracam i poprawiam tamtego posta. wybacz. A kciuki i tańce masz jak w banku:-)

Ostatnia edycja:
Pełna_nadziei Ty mnie nie osłabiaj ;-) zamiast się cieszyć że beta pieknie przyrasta to Ty się zamartwiasz :szok:
Kobietko masz silnego dzidziusia i masz się z tego cieszyć!!!! Naprawdę super wynik :-)

Hola nie gniewam się ;-)

Alegoria, retiolandia za Was też kciuki zaścinięte &&&&&&&&&&&&&:tak:
Pelna nadziei to super że betka tak ładnie przyrasta, absolutnie nie masz się czym przejmować, jeśli betka rośnie za wolno to może oznaczac coś źłego ale jak szybko to jaknajbardziej jest wszystko dobrze!!!!:-)

reklama
Do góry