reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
dziękuje dziewczyny moje kochane :*
Sony - ja nie mam za bardzo objawów ciążowych, brzuch mnie pobolewał jak na @, a od wczoraj już nie boli, mam podwyższoną temp.37,1 , i lekko nabrzmiałe piersi i trochę pobolewają,ale u mnie czasami bywało gorzej
Sylwia- zaciskam kciuki żeby w poniedziałek betka była piękna!!!

Ale jedno co mnie pociesza, że mam dzieciaczki na zimowisku i to aż 8 :) Także nadzieja zawsze jest :)
Jedno co mnie dobija to novum - taka fabryka i mam pewne zastrzeżenia. Szkoda , że nie poczytałam o klinikach wcześniej i nie można zmienić teraz, bo bym zmieniła.

Ależ możesz zmienić klinikę. Musiałabyś tylko przetransportować pingwinki do wybranej przez Ciebie kliniki.
Tylko na razie po co? Przecież jesteś w ciąży. No chyba, że później wrócisz po rodzeństwo dla Twojego malucha.

Sony - ja nie mam za bardzo objawów ciążowych, brzuch mnie pobolewał jak na @, a od wczoraj już nie boli, mam podwyższoną temp.37,1 , i lekko nabrzmiałe piersi i trochę pobolewają,ale u mnie czasami bywało gorzej

Pełna-nadziei, dzisiaj sie dowiedziałam, że podwyższona temperatura, to normalne, ja też mam. Dzwoniłam do swojego dr i powiedział, że to od luteiny. A już zaczęłam się doszukiwać drugiego dna.

lawendowy - ja nie biorę ani luteiny ani dupka, chociaż koleżanka pożyczyła mi receptę i jutro wykupie dupka
ale podobno właśnie podwyższona temp. świadczy o ciąży, niektóre dziewczyny właśnie tak sprawdzają owulację i potem czy zaszły, ja osobiscie nigdy nie sprawdzałam

Pełna_nadziei, ale w ciąży progesteron jest wysoki. I to od tego.
Ja tam mogę mieć stan podgorączkowy :-D

Gorzej u mnie z leukocytami. Mam leukocytozę, prawie 20 000, a norma do 10 000.
Nawet dostałam dzisiaj skierowanie do szpitala.

Hola, nikt nic nie wie od czego. Podwyższone leukocyty świadczą o infekcji bakteryjnej albo o ciąży. Ale w ciąży leukocyty podnoszą się nieznaczenie , a u mnie prawie 100%. No i stąd te skierowanie. Ale teraz jest weekend, święto na dokładkę, a szpitalu jakiś lekarz na dyżurze, który i tak nie zleci żadnych badań. Najwcześniej pewnie w poniedziałek.
Więc czekam do poniedziałku i sama zrobię CRP i posiew moczu.

Lawendowy kurcze mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i to tylko chwilowe załamanie wyników. będę trzymać &&&&&&&&&&&& żeby wszystko wróciło do normy.

reklama
Do góry