pelna_nadziei wiem, ze ciezko Ci w to uwierzyć, ja chyba tez bym niedowierzała jakbym naturalnie zaciążyła, ale to się dzieje naprawde, jesteś w ciąży i wygląda na to, że dzidzia ładnie i szybko się rozwija uwierz w to w końcu i ciesz się tym wielkim cudem natury!!!!:-)
reklama
Kinga_1
Fanka BB :)
Kinga a jak robi sie te badania kariotypu, lekarz zlecil Ci je zrobic ze wzgledu na Aniolka? Bo ja pytalam lekarza po poronieniu to powiedzial, ze mam nie robic, pozdrawiam
Kate071 - nie wiem z jakiej przyczyny, ale mój lekarz zlecił mi całą masę różnych badań, właśnie po to, żeby wykluczyć genetykę i nieprawidłowe geny u mnie lub mojego m. Aniołek to był z naturalnej ciąży, a nie z IVF.
Kinga_1
dziewczyny mam betę 1945, 85,
teraz się martwię ze za szybko urosła , wiecie cos na ten temat?
ja wpadłam w panike, za 1szym razem wzrosla po 3 dniach o 170% a teraz po 4 dniach o 570% ??
juz cala się trzęsę ....
Kobieto... no proszę Cię !!! Masz piękną betkę... więc nie szukaj dziury w całym. Będziesz mieć maluszka i tej wersji się trzymaj ( a może nawet dwa ;-))
Kinga_1
Lawendowy, Agapl, Hola, Alegoria - kciuki zaciśnięte za pozytywne wyniki &&&&&&&&&&&&&
Retiolandia, Aisha - trzymam kciuki za Wasze podglądanko &&&&&&&&&&&&&&&
Retiolandia, Aisha - trzymam kciuki za Wasze podglądanko &&&&&&&&&&&&&&&
Kinga_1
Donieminika - współczuję, ale nie poddawaj się z tego powodu kobieto. Walcz dalej, bo jest o co.
HEJ WSPANIAŁE,WYTRWAŁE,CIERPLIWE I SILNE KOBITKI
Tak do Was zajrzałam,byście wiedziały,że mocno trzymam kciuki za PONIEDZIAŁKOWY KLUB )))
Aisha, Lawendowy,Agapl, Alegoria , Hola
Pozdrawienia dla Elala,Onlyone,Gienek ( o ile tu jeszcze zaglądają??) i całą resztę wspaniałej,forumkowej ekipy
Trzymajcie się cieplutko i nie zapominajcie o POZYTYWNYM MYŚLENIU!!!!!!!!!!!!!!
Tak do Was zajrzałam,byście wiedziały,że mocno trzymam kciuki za PONIEDZIAŁKOWY KLUB )))
Aisha, Lawendowy,Agapl, Alegoria , Hola
Pozdrawienia dla Elala,Onlyone,Gienek ( o ile tu jeszcze zaglądają??) i całą resztę wspaniałej,forumkowej ekipy
Trzymajcie się cieplutko i nie zapominajcie o POZYTYWNYM MYŚLENIU!!!!!!!!!!!!!!
dziewczyny nie udało się.. beta 0,1.. :-(
dziękuję Wam bardzo za wsparcie..teraz muszę się wypłakać i zebrać siły do dalszej walki..
Trzymam mocno kciuki za Was...
Przytulam kochana...
Jeśli można skromnie o sobie też przypomnieć ...
Też poproszę o kciuki za moją bete w poniedziałek
Przypominaj przypominaj. Ja za Ciebie kciuki trzymam bardzo mocno. I to wszystkie 3 pary kciuków.
dziewczyny mam betę 1945, 85,
teraz się martwię ze za szybko urosła , wiecie cos na ten temat?
ja wpadłam w panike, za 1szym razem wzrosla po 3 dniach o 170% a teraz po 4 dniach o 570% ??
juz cala się trzęsę ....
Ja wiem coś o szybkim przyroście bety. Bliźniaki!!
Mam nadzieję, że mogę się wprosić na poniedziałkową imprezę. Trzymam za wszystkie testujące i stymulujące i wizytujące mocno zaciśnięte kciuki. A tu macie widok jaki zastałam wychodząc z biurowca. Na zdjęciu tego nie widać, ale tęcza była podwójna.
last time pewnie, ze zagladamy! Tylko teraz dziewczyny tak szybko I duzo pisza, ze tych stron tyle sie narobilo, ze no ho! Jak tam u Ciebie?
Elala widze, ze nigdzie ie ucieklas, uffff. Jak tam u Ciebie? Wszystko ok?
pelna nadziei super betka rośnie, nic se nie martw! Wysoka betka u Ciebie! Moze blizniaki?
Dziewczyny milego weekendu, malo stresu, duzo odpoczynku! Czekamy na pelen napiecia poniedzialek! Mam nadzieje, ze beda same dobre wiadomosci!
buziaki dla Was wszystkich!!!
Elala widze, ze nigdzie ie ucieklas, uffff. Jak tam u Ciebie? Wszystko ok?
pelna nadziei super betka rośnie, nic se nie martw! Wysoka betka u Ciebie! Moze blizniaki?
Dziewczyny milego weekendu, malo stresu, duzo odpoczynku! Czekamy na pelen napiecia poniedzialek! Mam nadzieje, ze beda same dobre wiadomosci!
buziaki dla Was wszystkich!!!
lawendowy_sen
Hola, Alegoria, Agapl, Aisha ja też mocno trzymam kciuki, odprawiam tańce-połamańce indiańskie, kocie, jakie tylko chcecie.
Hola, już zwołałam kocią ekipę na poniedziałek. A tymczasem koci śmieszny filmik
funny crazy cats )) - YouTube
Смешные КОШКИ. ТВ - YouTube
Hola, już zwołałam kocią ekipę na poniedziałek. A tymczasem koci śmieszny filmik
funny crazy cats )) - YouTube
Смешные КОШКИ. ТВ - YouTube
reklama
Podziel się: