reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

pelna_nadziei wiem, ze ciezko Ci w to uwierzyć, ja chyba tez bym niedowierzała jakbym naturalnie zaciążyła, ale to się dzieje naprawde, jesteś w ciąży i wygląda na to, że dzidzia ładnie i szybko się rozwija:tak: uwierz w to w końcu i ciesz się tym wielkim cudem natury!!!!:-)

reklama
Kinga a jak robi sie te badania kariotypu, lekarz zlecil Ci je zrobic ze wzgledu na Aniolka? Bo ja pytalam lekarza po poronieniu to powiedzial, ze mam nie robic, pozdrawiam

Kate071 - nie wiem z jakiej przyczyny, ale mój lekarz zlecił mi całą masę różnych badań, właśnie po to, żeby wykluczyć genetykę i nieprawidłowe geny u mnie lub mojego m. Aniołek to był z naturalnej ciąży, a nie z IVF.

dziewczyny mam betę 1945, 85,
teraz się martwię ze za szybko urosła , wiecie cos na ten temat?
ja wpadłam w panike, za 1szym razem wzrosla po 3 dniach o 170% a teraz po 4 dniach o 570% ??
juz cala się trzęsę ....

Kobieto... no proszę Cię !!! Masz piękną betkę... więc nie szukaj dziury w całym. Będziesz mieć maluszka i tej wersji się trzymaj ( a może nawet dwa ;-))

HEJ WSPANIAŁE,WYTRWAŁE,CIERPLIWE I SILNE KOBITKI :tak::tak::tak::tak:

Tak do Was zajrzałam,byście wiedziały,że mocno trzymam kciuki za PONIEDZIAŁKOWY KLUB ;))))

Aisha, Lawendowy,Agapl, Alegoria , Hola

Pozdrawienia dla Elala,Onlyone,Gienek ( o ile tu jeszcze zaglądają??) i całą resztę wspaniałej,forumkowej ekipy :)

Trzymajcie się cieplutko i nie zapominajcie o POZYTYWNYM MYŚLENIU!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny nie udało się.. beta 0,1.. :-(
dziękuję Wam bardzo za wsparcie..teraz muszę się wypłakać i zebrać siły do dalszej walki..

Trzymam mocno kciuki za Was...

Przytulam kochana...

Jeśli można skromnie o sobie też przypomnieć ...:zawstydzona/y:
Też poproszę o kciuki za moją bete w poniedziałek :tak:

Przypominaj przypominaj. Ja za Ciebie kciuki trzymam bardzo mocno. I to wszystkie 3 pary kciuków.

dziewczyny mam betę 1945, 85,
teraz się martwię ze za szybko urosła , wiecie cos na ten temat?
ja wpadłam w panike, za 1szym razem wzrosla po 3 dniach o 170% a teraz po 4 dniach o 570% ??
juz cala się trzęsę ....

Ja wiem coś o szybkim przyroście bety. Bliźniaki!!

Mam nadzieję, że mogę się wprosić na poniedziałkową imprezę. Trzymam za wszystkie testujące i stymulujące i wizytujące mocno zaciśnięte kciuki. A tu macie widok jaki zastałam wychodząc z biurowca. Na zdjęciu tego nie widać, ale tęcza była podwójna.

09112012175.jpg

last time pewnie, ze zagladamy! Tylko teraz dziewczyny tak szybko I duzo pisza, ze tych stron tyle sie narobilo, ze no ho! Jak tam u Ciebie?
Elala widze, ze nigdzie ie ucieklas, uffff. Jak tam u Ciebie? Wszystko ok?
pelna nadziei super betka rośnie, nic se nie martw! Wysoka betka u Ciebie! Moze blizniaki?

Dziewczyny milego weekendu, malo stresu, duzo odpoczynku! Czekamy na pelen napiecia poniedzialek! Mam nadzieje, ze beda same dobre wiadomosci!
buziaki dla Was wszystkich!!!

reklama
Do góry