reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja odpoczywam, siostra wyciagnela nas na grzyby. Nachodzilam sie, jeszcze sie slimaka bez skorupki wystraszylam i zaczelam sie rzucac jak glupek ;) hehe ;) Cisnienie niestety skoczylo i kregoslup rozbolal. powinnam szykowac ciuchy na jutro do szkoly i inne rzeczy, no i wziac kapiel ale narazie nie mam sily....

reklama
Witam kochaniutkie - przepraszam ze ja taka kiepska forumowiczka jestem ale jak chodze do pracy nie mam czasu odpisywac a wy tyle piszecie ze ledwo nadazam czytac - ale to nie znaczy ze nie trzymam za kazda kciokow i was nie wspieram... wrecz odwrotnie mysle o was w kazdej minucie...ciesze sie waszymi radosciami i placze jak sie ktores nie uda...

Gratulacje dla tych ktorym sie ostatnio udalo, ktore nareszcie uslyszaly serduszka swoich pociech i ktore dowiedzialy sie co kryje sie u nich w brzyszku - takie wiesci przynosza nadzieje...

Lawendowy - ja nie byłam wyciszana - po prostu od 3 dc miałam 150j puregonu, a potem jak pęcholki były już dość duże, w 8 i 9 dc zastrzyk z antagonisty i dodatkowo wieczorem w 9 dc ovitrelle. To się nazywa krótki protokół z antagonistą. W takich przypadkach jak mój (dobre wyniki, ładne amh) pozwala uzyskać sporą liczbę komóreczek przy stosunkowo niskich kosztach - całość leków kosztowała mnie jedynie 1200 zł. No i nie trzeba się tyle kłuć:-)

Lilonka cos mi sie zdaje ze ja wlasnie bede miala taki sam krotki protokol jak ty bo wlasnie tez mam zaczynac od 3dc a wyniki i AMH mam bardzo dobre... ale wszystkiego sie dowiem jak tylko dostane @ czyli jeszcze tydzien...

Piszecie dziewczyny o zwolnieniach lekarskich - mam pytanko do dziewczyn z uk - czy wy mialyscie jakies zwolnienie lekarskie po tranferze czy bralyscie urlop?? mowilyscie wogole cos w pracy o calej procedurze??

Do góry