reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
ja odpoczywam, siostra wyciagnela nas na grzyby. Nachodzilam sie, jeszcze sie slimaka bez skorupki wystraszylam i zaczelam sie rzucac jak glupek ;) hehe ;) Cisnienie niestety skoczylo i kregoslup rozbolal. powinnam szykowac ciuchy na jutro do szkoly i inne rzeczy, no i wziac kapiel ale narazie nie mam sily....

reklama
Witam kochaniutkie - przepraszam ze ja taka kiepska forumowiczka jestem ale jak chodze do pracy nie mam czasu odpisywac a wy tyle piszecie ze ledwo nadazam czytac - ale to nie znaczy ze nie trzymam za kazda kciokow i was nie wspieram... wrecz odwrotnie mysle o was w kazdej minucie...ciesze sie waszymi radosciami i placze jak sie ktores nie uda...

Gratulacje dla tych ktorym sie ostatnio udalo, ktore nareszcie uslyszaly serduszka swoich pociech i ktore dowiedzialy sie co kryje sie u nich w brzyszku - takie wiesci przynosza nadzieje...

Lawendowy - ja nie byłam wyciszana - po prostu od 3 dc miałam 150j puregonu, a potem jak pęcholki były już dość duże, w 8 i 9 dc zastrzyk z antagonisty i dodatkowo wieczorem w 9 dc ovitrelle. To się nazywa krótki protokół z antagonistą. W takich przypadkach jak mój (dobre wyniki, ładne amh) pozwala uzyskać sporą liczbę komóreczek przy stosunkowo niskich kosztach - całość leków kosztowała mnie jedynie 1200 zł. No i nie trzeba się tyle kłuć:-)

Lilonka cos mi sie zdaje ze ja wlasnie bede miala taki sam krotki protokol jak ty bo wlasnie tez mam zaczynac od 3dc a wyniki i AMH mam bardzo dobre... ale wszystkiego sie dowiem jak tylko dostane @ czyli jeszcze tydzien...

Piszecie dziewczyny o zwolnieniach lekarskich - mam pytanko do dziewczyn z uk - czy wy mialyscie jakies zwolnienie lekarskie po tranferze czy bralyscie urlop?? mowilyscie wogole cos w pracy o calej procedurze??

Do góry