reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Ania, gratuluję! Piękny wynik!
Ja też mam nadzieję, że październik będzie dla nas wszystkich szcześliwy
Ja też mam nadzieję, że październik będzie dla nas wszystkich szcześliwy
kwiatuszekq20
Witam dziewczyny można sie przyłączyć? Wczoraj dowiedzielismy sie ze niestety juz tylko pozostało nam ivf. Cz jest moze jakas osoba która robiła ivf w Poznaniu?
ja odpoczywam, siostra wyciagnela nas na grzyby. Nachodzilam sie, jeszcze sie slimaka bez skorupki wystraszylam i zaczelam sie rzucac jak glupek hehe Cisnienie niestety skoczylo i kregoslup rozbolal. powinnam szykowac ciuchy na jutro do szkoly i inne rzeczy, no i wziac kapiel ale narazie nie mam sily....
reklama
Zuzia2011
Witam kochaniutkie - przepraszam ze ja taka kiepska forumowiczka jestem ale jak chodze do pracy nie mam czasu odpisywac a wy tyle piszecie ze ledwo nadazam czytac - ale to nie znaczy ze nie trzymam za kazda kciokow i was nie wspieram... wrecz odwrotnie mysle o was w kazdej minucie...ciesze sie waszymi radosciami i placze jak sie ktores nie uda...
Gratulacje dla tych ktorym sie ostatnio udalo, ktore nareszcie uslyszaly serduszka swoich pociech i ktore dowiedzialy sie co kryje sie u nich w brzyszku - takie wiesci przynosza nadzieje...
Lilonka cos mi sie zdaje ze ja wlasnie bede miala taki sam krotki protokol jak ty bo wlasnie tez mam zaczynac od 3dc a wyniki i AMH mam bardzo dobre... ale wszystkiego sie dowiem jak tylko dostane @ czyli jeszcze tydzien...
Piszecie dziewczyny o zwolnieniach lekarskich - mam pytanko do dziewczyn z uk - czy wy mialyscie jakies zwolnienie lekarskie po tranferze czy bralyscie urlop?? mowilyscie wogole cos w pracy o calej procedurze??
Gratulacje dla tych ktorym sie ostatnio udalo, ktore nareszcie uslyszaly serduszka swoich pociech i ktore dowiedzialy sie co kryje sie u nich w brzyszku - takie wiesci przynosza nadzieje...
Lawendowy - ja nie byłam wyciszana - po prostu od 3 dc miałam 150j puregonu, a potem jak pęcholki były już dość duże, w 8 i 9 dc zastrzyk z antagonisty i dodatkowo wieczorem w 9 dc ovitrelle. To się nazywa krótki protokół z antagonistą. W takich przypadkach jak mój (dobre wyniki, ładne amh) pozwala uzyskać sporą liczbę komóreczek przy stosunkowo niskich kosztach - całość leków kosztowała mnie jedynie 1200 zł. No i nie trzeba się tyle kłuć:-)
Lilonka cos mi sie zdaje ze ja wlasnie bede miala taki sam krotki protokol jak ty bo wlasnie tez mam zaczynac od 3dc a wyniki i AMH mam bardzo dobre... ale wszystkiego sie dowiem jak tylko dostane @ czyli jeszcze tydzien...
Piszecie dziewczyny o zwolnieniach lekarskich - mam pytanko do dziewczyn z uk - czy wy mialyscie jakies zwolnienie lekarskie po tranferze czy bralyscie urlop?? mowilyscie wogole cos w pracy o calej procedurze??
Podziel się: