reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

lawendowy - wlasnie lekarz naprawde przystojniacha, i co najwazniejsze teraz dla mnie ..polecony przez waszego dr K. .. robil mi punkce i transfer. Co do tej histero.. czytam wątki na innych forach i jestem przerazona.. pisza o ryzyku przebicia macicy przy usuwaniu zrostow :szok: ale tez pisza o udanym in vitro po ich usunieciu... nie mam juz chyba nic do stracenia...

reklama
gotadora - a miałaś diagnostyczną cz operacyjną? robił Ci ją dr. Jankowski? masz na mysli szpital Kopernika? znalazlam duzo postów o ziołach Klimuszki na zrosty macicy.. zaczynam pić ;)

Aduś, a ja zaakceptowałam Twoje zaproszenie:)
Nic się nie martw i już nie czytaj. Ja tez tak mam, że czym więcej czytam tym bardziej się nakręcam.
Musisz umówić się na zabieg i już. Jak coś jest, to lekarze usuną zrosty i juz. Głowa go góry!

Lawendowy widze kochasz kociaki :) ja jestem straszną psiarą, mój 'mały' piesio bernardyn zastępuje mi cały czas dziecko.. Przestaje czytać bo można dostac wariacji.. ale zaopatrzę się w zioła na zrosty w razie czego...

reklama
cześć dziewczyny

Aduś dobrze, że byłaś na konsultacjach u dr nie związanego z Twoją kliniką. Zmartwiłaś mnie tymi zrostami, bo ja też mogę j emieć. Wiem, że jak laparoskopowo miałam badaną drożność jajowodów to lekarz, który prowadził zabieg mówił że mój brzuch to jeden wielki zrost, mam jelita połączone ze zrostami, jajniki zarosły mi po łyżeczkowaniu po usunięciu obumarłej ciąży. Wszystko możliwe, że w macicy mam także zrosty.

Do góry