reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Kwiatuszekq, miło mi Cię poznać. Niestety nie pomogę Ci z wyborem kliniki w Poznaniu. Kiedyś obiła mi się o uszy klinika na Polnej, ale nic więcej nie wiem. Pewnie ktoś się tu znajdzie, kto Ci pomoże w kwestii wyboru kliniki. Życzę powodzenia.

reklama
Jutro zaczynam drugą część mojego przygotowania do In Vitro. Dwa zastrzyki w brzuch....brrrrrr dzień w dzień przez następne dziesięć dni. Potem ginekologiczne badanie, pobranie krwi i następna tura zastrzyk-owa. Walczę dalej :)))

Sercem z Wami kobietki

Benle
biggrin.gif
a ja sercem z Toba!!!

kobietki te Wasze kreseczki w 5,6 dniu pt tak korca aby tez test zrobic... ale dzis stchurzylam, tak bym chciala je zobaczyc, ale boje sie

cześć kobietki, staram sie nadrobić wszystkie posty ale to chyba nie mozliwe tyle się u nas dzieje:rofl2: na szczęście przede wszystkim dobrego:happy: i to daje nadzieję :tak:. witam wszystkie nowe dziewczyny, ania, kwiatuszek witajcie:-). jesli kogoś pominęłam to z góry przepraszam i także serdecznie witam.
ostatnio mało się udzielam bo zupełnie nie mam czasu ale straaram się podczytywać żeby być w miarę na bieżaco. niedługo znów będe częściej.

benle trzymaj się dzielnie, walcz, bardzo mocno trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. oby dla nas listopad był taki szczęśliwy jak dla wielu dziewczyn październik;-). nie poddamy się więc musimy wygrać:-). przeglądnęłam twojego bloga-pięknie piszesz, mam nadzieję że niebawem będziesz też pisać radosnie. niech moc będzie z Tobą:rofl2:.

reklama
Aisha , ja mam bardzo podobnie , ide jutro na wizytę, mam nadzieję , ze wszystko ok , i tak też będzie u Ciebie:)
Pozdrawiam wszystkie kobitki i życze samych pozytywnych wieści , nie piszę , bo u mnie nic się nie dzieje szczególnego , ale podczytuję Was. Lawendowy sen , nie martw się , będzie dobrze:)

Do góry