reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziękuje gotadora :tak:bo martwiłam się że tam tylko diagnostyczna bo dr K nie był własnie pewien.. w pon.dzwonie do dr żeby jak najszybciej wybrać sie na tą histero.. czy Tobie coś usuwano? Trzymam kciuki za twoje testowanie !!! juz niedlugo...pazdziernik jest szczesliwy jak widac.. poza mna.. więc i wam sie uda :)

reklama
Aduś ja też jestem psiarą, mój amstaff także zastępuje mi dziecko, jest bardzo rozpieszczony i śpi z nami w łóżku tzn. sam w nocy wchodzi :-)

lawendowy sen dziękuje, impreza była bardzo udana, potańczyłam, troszkę wypiłam :-) super było. Czekam na wiadomość od Ciebie o terminie spotkania. Wracaj szybciutko do zdrowia. A o komisję nic się nie bój, nie symulujesz przecież choroby. Mój mąż też był kiedyś na takiej komisji, raz jedyny był na zwolnieniu miesięcznym z powodu operacji barku a ZUS go wylosował i wysłał wezwanie.

madzielanek ty sie nie filmuj, dr K. powiedzial ze jest to mozliwe patrzac na przebyte lyzeczkowanie , zapalenie.. ale czytam ze zrosty mozna usunąc. przynajmniej jest to jakas wskazówka a moja cholerna dr powiedziala ze histero wogóle nie mam sensu, wyobrazasz sobie? zaraz szukam gdzie mozna kupic ziola na zrosty, juz zaczynam działać.. a co do immunologii to powiedzial ze mam 0.03 % szans ze to wlasnie to jest przyczyna.. pozatym przeciez mialam pozamaciczna wiec jakie przeciwciala? bardziej te zrosty mnie martwą... ale ten wasz dr K. jest naprawde mega fajny, poplakalam sie tam (jak to ja..) trzy razy.. ale rozmawial z nam tak szczerze ze szok, nawet nie odradzal odejscia z Invikty tylko...zmiany lekarki co i tak sama wczesniej chcialam zrobic. Qrcze znów szpital mnie czeka i niewiadoma diagnoza :( Jaka to nierówna walka co...
A jak tańce?

Dziękuje gotadora :tak:bo martwiłam się że tam tylko diagnostyczna bo dr K nie był własnie pewien.. w pon.dzwonie do dr żeby jak najszybciej wybrać sie na tą histero.. czy Tobie coś usuwano? Trzymam kciuki za twoje testowanie !!! juz niedlugo...pazdziernik jest szczesliwy jak widac.. poza mna.. więc i wam sie uda :)

Aduś teraz to ja już sama nie wiem, na fakturze ze szpitala nic nie pisze, płacić musiałam bo nie miałam tu ubezpieczenia, usunięto mi polipa

a co do zwierzaków to mam wilczurkę i królika :-)

Madzialenak, teraz na zwolnieniu to gdziekolwiek będę się bała ruszać z domu. Mam tylko nadzieję, że nie każą mi wracać do pracy. A zwolnienie będę przedłużać, bo przecież punkcja za pasem.

Dobrze, że się odstresowałaś i wytańczyłaś.

Aduś, jestem kociarą niesamowitą. I pomyśleć, że kiedyś nie lubiłam kotów. Kot mojego męża, swoim mruczeniem i przytulaniem do mnie, przekonał mnie do gatunku kotów:-D A jak mój małż się przeprowadził do trójmiasta, to zaczęliśmy myśleć o jakimś zwierzaczku. Najpierw miał być kot brytyjski, ale ja natrafiłam na hodowlę rosyjskich niebieskich i wybraliśmy ruska.

lawendowy no ladnie z ta komisja! Jakby jeszcze malo problemow bylo! Szlag mnie trafia!
adus uffffff ...nareszcie jakis kompetentny lekarz! Ja mialam histero, ale razem z laparo, lyzeczkowaniem I hsg (godzina pod narkoza). Ne bylo tak zle. Nie czytaj o przebiciu macicy! Wiadomo, musza poinformowac o ryzyko, ale to raczej rzadko sie zdarza, wiec glowa do gory!

reklama
Do góry