reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja na 1 wizycie byłam 21 dpt i jeszcze nie było słychać, na 2 wizycie 34 dpt już widziałam i słyszałam

w internecie wyczytałam że przy wielkim szczęściu 26 dpt już może być widać

reklama
elcia - u mnie 8 dpt tak wiec jestem tydzien za toba. Nie jetem expertka ale z reguly serduszko mozna uslyszec w 7 - 8 tyg. Ale mam nadzieje ze nasze expertki napisza zaraz jak to jest.

Dziewczyny,

przepraszam, że tak z innej beczki ale odebrałam właśnie wynik AMH i mam 0,09, to bardzo bardzo źle?:szok:

p.s. z tym serduszkiem to prędzej się widzi niż słyszy. Ale gdzieś koło 7 tygodnia ciąży to już powinno być słychać,
tylko nie zdziwcie się, że strasznie szybko takie serduszko bije :) duuużo szybciej niż u dorosłego człowieka :-)

witaj Gertruth, przepraszam nie przywitałam się wczoraj z Tobą :-), życzę Tobie powodzenia w staraniu się o 2 dziecko. Myślę, ze Tobie będzie troszkę łatwiej bo masz już jedno maleństwo.
Co do Twojego AMH to rzeczywiście niskie, ale nie jest zerowe. Tak naprawdę ważna jest ta jedna jedyna komóreczka z której będzie śliczny zarodeczek, który zostanie z Tobą na 9 m-cy.

Madzialenak, witaj i od razu dzięki za odpowiedź, normalnie załamałam się jak to zobaczyłam, a wizytę u lekarza mamy dopiero 22.10, nie wytrzymałabym do tej pory :(

nas dotknęła tzw. "niepłodność wtórna"- jak to określił jeden lekarz, też bardzo boli, chociaż pewnie masz rację, że jednak trochę inaczej.
Ja za Was wszystkie trzymam mocno kciuki, wierzę, że każdej się w końcu uda zobaczyć te upragnione dwie kreski. Przecież jak się tak walczy z całych sił i z całego serca- to MUSI się kiedyś udać! i w to trzeba wierzyć :-)

Dziewczyny od dawna Was podczytuję, ale jakoś nie miałam odwagi napisać. Od dwóch lat staramy się o dzidziusia,ale nie wychodzi. właśnie jestem po crio 4.10 miałam transfer.zrobiłam test dzisiaj i jest druga kreska jasna -ale jest. ale od wczoraj mam delikatne plamienia jasno brązowe. Sorki za taką szczegółowość -ale mam doła i chciałam podpytać czy może któraś z Was tak miała. Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona.

reklama
Madzialenek - udanej zabawy:)

Ania32 - Witaj:) ja niestety nie pomogę,nie miałam żadnego plamienia, ale z tego co dziewczyny pisały to brązowe plamienie występuje u niektórych dziewczyn w przypadku zagnieżdżania się zarodka

A ja właśnie odebrałam wyniki drugiej bety i wyszły 605,5 (14 dpt), pierwsza beta wynosiła 199 (11 dpt). Obie bety były robione w dwóch różnych laboratoriach i widzę, że widełki w obu laboratoriach się różnią od siebie. Wydaje mi się,że przyrost jest prawidłowy ?:)

Do góry