ja nie miałam teraz stymulacji, czytałam ( oczywiście, bo zaraz szukam jak "coś" mi dokucza) ,że taki ból w krzyżu również dobrze rokuje, ale - również brak objawów to też objaw, więc to nigdy nie wiadomo. Nie jestem jeszcze pewna kiedy zdecyduje się testować, tak bym chciała aby to był szczęśliwy dzień, cały czas wierzę,że się uda, ale to test pokaże prawdę
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gertruth, nic się nie martw niską rezerwą.
Madzialenak ma rację. A wszystko zależy od odpowiedniej stymulacji. Trzymam kciuki.
Madzialenak ma rację. A wszystko zależy od odpowiedniej stymulacji. Trzymam kciuki.
lawendowy_sen
Ania, miło Cię poznać. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za pomyślność transferu.
A jeśli chodzi o plamienia, to każdy organizm reaguje inaczej. U jednej są, u drugiej nie. Ale to nie jest powód do niepokoju, bo mogą się pojawić.
A jeśli chodzi o plamienia, to każdy organizm reaguje inaczej. U jednej są, u drugiej nie. Ale to nie jest powód do niepokoju, bo mogą się pojawić.
lawendowy_sen
Moroni, piękny wynik! Gratuję Kochana!
lawendowy_sen
Fusun, a co to wątpliwości i czarnowidztwo? Wszystko jest w jak najlepszym porządku, zarodki się rozwijają, zagnieżdżają i już!!!
I tak masz sobie powtarzać! Bo jak nie, to zaraz kopa wystosuję:-)
I tak masz sobie powtarzać! Bo jak nie, to zaraz kopa wystosuję:-)
lawendowy_sen
Aduś, gdzie jesteś? Czemu się nie odzywasz?
Czekam na wieści, co tam na dzisiejszej wizycie usłyszałaś?????????????????????????????????????????????????
Czekam na wieści, co tam na dzisiejszej wizycie usłyszałaś?????????????????????????????????????????????????
Hej babeczki. Ja po pracy i po zajęciach. Nie ogarnę tych wszystkich postów ale wnioski mam takie:
1. Tym co uprawiają czarnowidztwo - ostrzegam, że nie wolno bo jak nie to znowu dam kopa na nabranie rozumu!!
2. Tym co się udało - gratulacje!!! Cieszę się z każdą z was!!
3. Aduś jak tam wizyta?
Ja wczoraj się dowiedziałam kiedy mam iść na wizytę więc idę w czwartek. Doktorek zrobi mi USG i zobaczymy czy zarodeczki się dobrze zagnieździły.
1. Tym co uprawiają czarnowidztwo - ostrzegam, że nie wolno bo jak nie to znowu dam kopa na nabranie rozumu!!
2. Tym co się udało - gratulacje!!! Cieszę się z każdą z was!!
3. Aduś jak tam wizyta?
Ja wczoraj się dowiedziałam kiedy mam iść na wizytę więc idę w czwartek. Doktorek zrobi mi USG i zobaczymy czy zarodeczki się dobrze zagnieździły.
reklama
Podziel się: