reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

ja nie miałam teraz stymulacji, czytałam ( oczywiście, bo zaraz szukam jak "coś" mi dokucza) ,że taki ból w krzyżu również dobrze rokuje, ale - również brak objawów to też objaw, więc to nigdy nie wiadomo. Nie jestem jeszcze pewna kiedy zdecyduje się testować, tak bym chciała aby to był szczęśliwy dzień, cały czas wierzę,że się uda, ale to test pokaże prawdę

reklama
Ania, miło Cię poznać. Życzę powodzenia i trzymam kciuki za pomyślność transferu.
A jeśli chodzi o plamienia, to każdy organizm reaguje inaczej. U jednej są, u drugiej nie. Ale to nie jest powód do niepokoju, bo mogą się pojawić.

Fusun, a co to wątpliwości i czarnowidztwo? Wszystko jest w jak najlepszym porządku, zarodki się rozwijają, zagnieżdżają i już!!!
I tak masz sobie powtarzać! Bo jak nie, to zaraz kopa wystosuję:-)

Hej babeczki. Ja po pracy i po zajęciach. Nie ogarnę tych wszystkich postów ale wnioski mam takie:
1. Tym co uprawiają czarnowidztwo - ostrzegam, że nie wolno bo jak nie to znowu dam kopa na nabranie rozumu!!
2. Tym co się udało - gratulacje!!! Cieszę się z każdą z was!!
3. Aduś jak tam wizyta?

Ja wczoraj się dowiedziałam kiedy mam iść na wizytę więc idę w czwartek. Doktorek zrobi mi USG i zobaczymy czy zarodeczki się dobrze zagnieździły.

reklama
Do góry