reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

ja na 1 wizycie byłam 21 dpt i jeszcze nie było słychać, na 2 wizycie 34 dpt już widziałam i słyszałam

w internecie wyczytałam że przy wielkim szczęściu 26 dpt już może być widać

reklama
elcia - u mnie 8 dpt tak wiec jestem tydzien za toba. Nie jetem expertka ale z reguly serduszko mozna uslyszec w 7 - 8 tyg. Ale mam nadzieje ze nasze expertki napisza zaraz jak to jest.

Dziewczyny,

przepraszam, że tak z innej beczki ale odebrałam właśnie wynik AMH i mam 0,09, to bardzo bardzo źle?:szok:

p.s. z tym serduszkiem to prędzej się widzi niż słyszy. Ale gdzieś koło 7 tygodnia ciąży to już powinno być słychać,
tylko nie zdziwcie się, że strasznie szybko takie serduszko bije :) duuużo szybciej niż u dorosłego człowieka :-)

witaj Gertruth, przepraszam nie przywitałam się wczoraj z Tobą :-), życzę Tobie powodzenia w staraniu się o 2 dziecko. Myślę, ze Tobie będzie troszkę łatwiej bo masz już jedno maleństwo.
Co do Twojego AMH to rzeczywiście niskie, ale nie jest zerowe. Tak naprawdę ważna jest ta jedna jedyna komóreczka z której będzie śliczny zarodeczek, który zostanie z Tobą na 9 m-cy.

Madzialenak, witaj i od razu dzięki za odpowiedź, normalnie załamałam się jak to zobaczyłam, a wizytę u lekarza mamy dopiero 22.10, nie wytrzymałabym do tej pory :(

nas dotknęła tzw. "niepłodność wtórna"- jak to określił jeden lekarz, też bardzo boli, chociaż pewnie masz rację, że jednak trochę inaczej.
Ja za Was wszystkie trzymam mocno kciuki, wierzę, że każdej się w końcu uda zobaczyć te upragnione dwie kreski. Przecież jak się tak walczy z całych sił i z całego serca- to MUSI się kiedyś udać! i w to trzeba wierzyć :-)

Dziewczyny od dawna Was podczytuję, ale jakoś nie miałam odwagi napisać. Od dwóch lat staramy się o dzidziusia,ale nie wychodzi. właśnie jestem po crio 4.10 miałam transfer.zrobiłam test dzisiaj i jest druga kreska jasna -ale jest. ale od wczoraj mam delikatne plamienia jasno brązowe. Sorki za taką szczegółowość -ale mam doła i chciałam podpytać czy może któraś z Was tak miała. Mam nadzieję,że przyjmiecie mnie do swojego grona.

reklama
Madzialenek - udanej zabawy:)

Ania32 - Witaj:) ja niestety nie pomogę,nie miałam żadnego plamienia, ale z tego co dziewczyny pisały to brązowe plamienie występuje u niektórych dziewczyn w przypadku zagnieżdżania się zarodka

A ja właśnie odebrałam wyniki drugiej bety i wyszły 605,5 (14 dpt), pierwsza beta wynosiła 199 (11 dpt). Obie bety były robione w dwóch różnych laboratoriach i widzę, że widełki w obu laboratoriach się różnią od siebie. Wydaje mi się,że przyrost jest prawidłowy ?:)

Do góry