reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha - no to w piatek zobaczysz serduszko lub dwa :):):) super. Pozniej to sie nie zmienia i nie mozesz sie doczekac kazdego nastepnego scanu. Ja tez mam w piatek i tez czekam z niecierpliwoscia :tak::tak:

aisha fajnie, że u Ciebie się udało.
Nie wiem czy już odstawiać leki, doktor nie odbiera, w klinice nic nie wiedzą. Mam nadzieję, że za 2 dni nie będą znowu kazali mi się kłuć bo poprzednim razem tak było.

Aisha SUPER!!!!!!! A nie mówiłam:-D. trzeba słuchać starszych. bardzo bardzo się cieszę!!!!!!:tak::-D:-):tak::-D:-)
Madzialenak trzymaj się dziewczyno!!!Parszywy ten świat ale nie wolno nam się poddawać!W końcu i Tobie się uda. trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&

Hola nie mow hop...;) teraz czekam na usg, niech juz bedzie piatek!!!!!
Mialas racje, no mialas ;P Dzieki, ze wierzylas, ze wierzylyscie wszystkie bardziej niz ja! No, ale poczekam, spokojnie na serducho, mam nadzieje ze je w koncu uslysze!

Aisha Musi być dobrze. Wierzę w to z całego serca. za miesiąc poproszę trochę fluidków ciążowych żeby i mnie się w końcu udało. a na razie trzymam kciuki za Ciebie i za pozostałe dziewczyny testujące i czekające na usg&&&&&&&&&. Tym którym się nie udało mogę tylko powiedzieć to co sama sobie powtarzam: trzeba próbować i wierzyć że w końcu i my odbierzemy ładne bety, potem usłyszymy serduszka a w końcu przytulimy do serca swoje największe skarby.....

Aisha - hehehe mnie brzuch rosnie, chlopaki kopia a ja dalej nie nie dowierzam.
madzialenak - czekasj na decyzje lekarza ale pewnie bedziesz musiala odstawic leki. Jak sie czujesz??
hola - ja juz ci zaczne przesylac te fluidki to wiecej nazbierasz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Aisha moje gratulacje, swoje już przeżyłaś-teraz będą tylko dobre chwilę-tego życzę i trzymam kciuki za piątek;-)
Madzialenak nie tak miało być ale trzeba dalej działać, w końcu się nam wszystkim uda, życzę sił do dalszej walki

Ja dalej plamię, ale kolor zmienił się z czerwonego na brunatny.
Zaczęłam plamić w sobotę o 22, w nocy spokój, ndz plamienie, noc spokój i dziś też plamienie
embarrassed.gif
nie wiem czy to ma tak długo trwać:-(
Do kliniki dzwoniłam o 9 i o 15 i dopiero teraz oddzwonili że mam nie zmieniać dawki.
Za 3 dni beta. Póki nie miałam plamienia to jakoś mi to szybko leciał czas a od sb wieczoru stres się pojawił. Mimo to wierzę że się uda:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry