reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aisha - no to w piatek zobaczysz serduszko lub dwa :):):) super. Pozniej to sie nie zmienia i nie mozesz sie doczekac kazdego nastepnego scanu. Ja tez mam w piatek i tez czekam z niecierpliwoscia :tak::tak:

aisha fajnie, że u Ciebie się udało.
Nie wiem czy już odstawiać leki, doktor nie odbiera, w klinice nic nie wiedzą. Mam nadzieję, że za 2 dni nie będą znowu kazali mi się kłuć bo poprzednim razem tak było.

Aisha SUPER!!!!!!! A nie mówiłam:-D. trzeba słuchać starszych. bardzo bardzo się cieszę!!!!!!:tak::-D:-):tak::-D:-)
Madzialenak trzymaj się dziewczyno!!!Parszywy ten świat ale nie wolno nam się poddawać!W końcu i Tobie się uda. trzymam mocno kciuki&&&&&&&&&&&

Hola nie mow hop...;) teraz czekam na usg, niech juz bedzie piatek!!!!!
Mialas racje, no mialas ;P Dzieki, ze wierzylas, ze wierzylyscie wszystkie bardziej niz ja! No, ale poczekam, spokojnie na serducho, mam nadzieje ze je w koncu uslysze!

Aisha Musi być dobrze. Wierzę w to z całego serca. za miesiąc poproszę trochę fluidków ciążowych żeby i mnie się w końcu udało. a na razie trzymam kciuki za Ciebie i za pozostałe dziewczyny testujące i czekające na usg&&&&&&&&&. Tym którym się nie udało mogę tylko powiedzieć to co sama sobie powtarzam: trzeba próbować i wierzyć że w końcu i my odbierzemy ładne bety, potem usłyszymy serduszka a w końcu przytulimy do serca swoje największe skarby.....

Aisha - hehehe mnie brzuch rosnie, chlopaki kopia a ja dalej nie nie dowierzam.
madzialenak - czekasj na decyzje lekarza ale pewnie bedziesz musiala odstawic leki. Jak sie czujesz??
hola - ja juz ci zaczne przesylac te fluidki to wiecej nazbierasz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Aisha moje gratulacje, swoje już przeżyłaś-teraz będą tylko dobre chwilę-tego życzę i trzymam kciuki za piątek;-)
Madzialenak nie tak miało być ale trzeba dalej działać, w końcu się nam wszystkim uda, życzę sił do dalszej walki

Ja dalej plamię, ale kolor zmienił się z czerwonego na brunatny.
Zaczęłam plamić w sobotę o 22, w nocy spokój, ndz plamienie, noc spokój i dziś też plamienie
embarrassed.gif
nie wiem czy to ma tak długo trwać:-(
Do kliniki dzwoniłam o 9 i o 15 i dopiero teraz oddzwonili że mam nie zmieniać dawki.
Za 3 dni beta. Póki nie miałam plamienia to jakoś mi to szybko leciał czas a od sb wieczoru stres się pojawił. Mimo to wierzę że się uda:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry