reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

madzialenak- jejku tak mi przykro, aż mi ciśnienie z nerwów skoczyło:-( :-(najgorzej to jak nie wiadomo o co chodzi, to takie niesprawiedliwe:( Przytulam Cię mocno i wierzę,że następnym razem się powiedzie!
aisha- wiedziałam od początku,że wszystko będzie dobrze,niestety musiałaś się po drodze nadenerwować,tak to często bywa..gratuluję i życzę co najmniej dwóch serduszek w piątek na USG!
marcikuk- ja też już nie mogę się doczekać następnego USG a będę miała dopiero w 28 tygodniu, poprzednie było w 20 tygodniu, 2 miesiące czekania:( W poniedziałek mam standardową wizytę bez podglądania a za Was w piątek trzymam kciuki-załatw jakieś zdjęcia:)

reklama
Madzielenak, benle- bardzo,bardzo mi przykro,jestem pewna, ze dla kazdej z nas zaswieci kiedys slonko:) trzymajcie sie dziewczyny, mysle o Was

Aisha, moje gratulacje- teraz to juz z gorki;)

ja jutro mam bete, wlasnie rozmawialam z gp i jej wytlumaczylam i zostawi w przychodni skierowanie na badanie. niestety , stety wynik poznam dopiero w srode

Aisha gratuluje, dbaj o Was.

Madzialenak, Benle aż mi smutek łzy do oczu ciśnie. Tak bym chciała, żeby każdej się udało. Tule. Życie na prawdę jest niesprawiedliwe czasami, ale ja to wiem że ja tu wejdę może za m-c może za dwa, może za pół roku, a tu bedziecie tym razem z pozytywnymi wieściami. teraz może za wcześnie na kolejną walkę, ale wiem, że za chwilę znowu pojawi się w was ta wola, znana każdej z nas i każda ale to każda będzie mamą. Nie ma innej opcji.

reklama
bentle przykro mi, co za pie......ny dzień, amiało być tak pięknie :-(, trzymaj się kochana.

Dziewczyny dziękuję każdej z Was z osobna za słowa pocieszenia i otuchy, naprawdę jesteście WIELKIE!
Dziękuję, że jesteście.
Nadal trzymam za Was kciuki za wasze ciąże, aby się dobrze rozwijały, za Wasze testowania, abyście ujrzały wysoką betę, za pierwsze usg, żebyście usłyszały serduszka , za udane stymulacje z obfitą ilością dojrzałych jajeczek a później pięknie dzielących się zarodków.

Marcikuk pytałaś jak się czuję? Na razie fatalnie bo tak bardzo wierzyłam, że się uda. Jestem szczęśliwa, że mam wspaniałego męża, który potrafi mnie pocieszyć, porozmawiać i dać wiarę w kolejne podejście. Mamy nawet ułożony już swój plan działania :-)

Kurcze z kliniki nie dzwonili, do doktora telefonowałam 3 razy lecz nie odbierał. Leków nie odstawiłam, choć uważam, że bez sensu takie przyciąganie. U mnie w klinice są takie procedury , że każdą porażkę i tak sprawdzają ponownie czy może laboratorium się nie pomyliło itd. W takie cuda nie wierzę, ale cóż jak każą w środę pobierać ponownie krew to pójdę.

Buziaki dla wszystkich.

Do góry