reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

madzialenak - a tak wierzyłam, że będzie dobrze... przytulam Cię mocno..............

Aisha - widzisz, jaka niespodzianka.... cos tam się musiało zadziać - to pewnie przez zmiane lab.... najważniejsze to teraz byle do USG - ale na serduszka jeszcze bym nie liczyła - bardziej na zarodeczki :-D

benle - baaardzo mi przykro............

Dorex - tzymam kciuki za betę......

reklama
Aisha cieszę się ogromnie, super wieści......
Madzialenak tulam cię kochana i coś czuję że w środę do Ciebie dołączę bo mam okropne bóle brzucha jak na @ i bóle głowy...
GizaS trzymam mocno kciuki:tak:

dorex nie możesz tak mówić, bóle jak na @ to normalne, ja nie mam żadnych bóli, wcale do mnie nie dołączysz i tego się trzymajmy. Limit złych wiadomości został wyczerpany.

MADZIALENAK i BENLE bardzo Wam współczuję.Wyżalcie się teraz,odpocznijcie ale potem stawajcie do walki,najcięższej ale z bezcennym efektem.Tak bym chciała,żeby statystyki były lepsze :-(.Och jak smutno...
Na szczęście nie tylko smutno,są też bardzo dobre wieści,które pewnie dodają innym dziewczynom wiary,że w końcu,kiedyś...
AISHA wspaniale!:-DI niech już tak zostanie!
"Ciotka" wszystkich in-vitrusiów wciąż tu zagląda i wciąż Wam kibicuje;-).U mojej koleżaneczki-ciężaróweczki wszystko dobrze,osesek prawidłowo się rozwija i już zaczyna rozpychać brzuszek swojej mamy.Przyszły tata oczekuje syna(jak większość mężczyzn pewnie) a mi coś jednak mówi,że to będzie laleczka-na uciechę swojej ciotuni:tak:.Niech tylko będzie zdrowiutkie.
Pozdrawiam Was wszystkie i życzę spełnienia marzeń!

Aisha - tak sie ciesze :)) czulam ze bedzie dobrze, pewnie jeden maluch sie rozrkrecil na calego..
Madzielanek - tak mi przykro.. od rana zagladalam w pracy na forum czekajac na dobre wiesci od ciebie.. Ale musisz to zaliczyc do pierwszego podejscia, drugie bedzie udane, musisz w to wierzyc, ja caly czas probuje wierzyc w sczescie mojego drugiego podejscia.

Ja dzis bylam na podgladaniu, po 7 dniach stymulki mam estraidiol tylko 805 i 6 pecherzykow:( troche malo ale moja dr mowi ze przy krotkim protokole tak jest , za to moga byc lepszej jakosci. zobaczymy bo narazie sa za male, 12-15 cm .. w srode kolejne podgladanie. K-rcze ile trzeba sie nameczyc, a efekt wcale nie pewny, moj brzch jest juz caly w siniakach a w zyly nie ma sie juz gdzie wkuwac :(

Cześć dziewczyny,
ja dziś znów załapałam doła zrobiłam badania progesteronu i znów mam z nim problem tydzień temu miałam 25ng/ml a dziś spadł do 14,16 ng/ml trochę się załamałam. Od soboty zmniejszyłam dawkę luteiny do 12 tabletek na dobę zgodnie z zaleceniami lekarza a dziś taki zonk. Mam pytanie czy, któraś z Was miała tak w 6 tygodniu ciąży, że progesteron spadł prawie o połowę?
Beta hcg spoko rośnie -12.896 tu się nie martwię, ale ten progesteron trochę za niski niby norma w I trymestrze jest od 9, ale nie wiem czemu spadł i to tak dużo. Dziewczyny pomóżcie......

406479_397587590296555_1445755399_n[1].jpg Marcelek ur 14.09.2012 godzina 12-29 waga 4030 dlugosc 50 cm

Hej Dziewczyny

Dziś jest nowy dzień, pewien etap zakończył się wczoraj i już o nim zapomniałam a ja od dziś zaczynam kolejną walkę, bo nie ma na co czekać. Trzeba "być twardym a nie miętkim" :-)
Dzwoniłam do Kliniki, mam odstawić wszystkie leki i czekać na @. Po zakończeniu @ mam umówić się na wizytę i od następnej @ zaczynamy stymulację :-).
Życzę Wam dużo wytrwałości i wiary w cud, na który tak czekamy.

reklama
Do góry