reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

wesolych_swiat_wielkanocnych_96.jpg

reklama
Lola - no to dobrze ponad miesiąc temu czyli teraz byś miała następna miesiączkę dostać, tak???
Moja siostra bolę miesiączkowe miała gdzie do 4 miesiąca ciąży.
Ja raczej nie mogę liczyć ciąży od dnia punkcji bo punkcje miałam 20 lipca :-) Jak to wyglada po crio??? Z dniem ostatniej @ tez nie mogę liczyć bo to w połowie lutego było

Wiesz , może coś w tym jest bo faktycznie wychodzi , ze teraz bym miała druga @. A zawsze miałam bolesne miesiaczki.
Niestety nie wiem jak u Ciebie trzeba liczyć ciążę. A kiedy mialas ostatnia @ i po ilu dniach mialas transfer? Bo jeżeli ok 14 dc to wtedy chyba normalnie masz liczyć od @.

Dziewczyny ja też Wam życzę Spokojnych Świąt Wielkanocnych i mokrego Śmigusa Dyngusa :-)

Ja z racji remontu nie robię nic na święta, kuchnia nieczynna:confused2: i wcale nie jestem z tego powodu szczęśliwa, no ale trudno, liczę na smakołyki u rodzinki :)
Za to kupiłam sobie na wczesny prezent urodzinowy parowar i jestem mega szczęśliwa, nie wiedziałam ze to takie fajne urządzenie :) i pyszne potrawy bez tłuszczu :) hahahaha zaczynam sie zdrowo odżywiać ;)

Lola - to na bank cie boli brzuch bo byś miała @ dostać, moja siostra tez zawsze miała bardzo silne bóle, pamiętam jak nawet pogotowie przyjeżdżało, wiec głowa do góry bo to na pewno ten czas.
Ostatnia miesiączkę miałam 17 lutego a transfer 27 marca, czyli w tym czasie co bym miała następny @ dostać. No nic pójdę do lekarza ciąże potwierdzić to się zapytam. Gdzieś tam wyczytałam ze od dnia transferu mam dwa tygodnie dodać.

Dziewczyny WESOŁYCH ŚWIĄT i mokrych jajec :-)!!!!!!!

Marcikuk- tak jak Lola pisała jak mam liczone od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, a z racji tego, że punkcję miałam w 12dc to za każdym razem na USG moje dzidzie się ciutkę starsze aniżeli ciąża....

Witam. Dlugo mnie tu nie było... Bo w sumie nic się nie dzialo okazalo się ze mam za wysoki progestwron i transfer przełozyli na wczoraj niestety z mrożaków. Dostałam trzy zarodeczki bo jak powiedzial lekarz jeden się podzielił super a dwa tak sobie wiec lepiej będzie jak trzy władujemy co to właściwie moze oznaczać? Od wczoraj myśle tylko o tych zarodkach 18 mam zrobić test to będzie chyba najgorsze dwanaście dni w moim zyciu...

Kasiaczek - dobrze ze podali co 3 skoro dwa z nich byli takie sobie, zawsze większą szansa ze zostaną z Toba, mnie lekarz mówił ze jak się nie dzielą za dobrze to czasem je podać szybciej bo nigdzie im nie będzie tak dobrze jak u ciebie. Głowa do góry. Teraz się odpręż, ciesz się świętami a te 12 dni zleca. Ja wiem ze czekanie jest dobijające ale leci jakoś. Staraj sie za duzo nie myslec chociaz wiem ze to tez nie jest latwe. Jesli moge ci cos poradzic to staraj się nie być sama w domu, nie wiem spotykaj się ze znajomymi, z rodzina. Odpoczywaj. zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&

reklama
No zmaierzam po swietach normalnie pójść do roboty.... wtedy chyba czas szybciej zleci. A mam jeszce jedno pytanko czy miałaś jakies objawy po transferze? Mnie caly czas tak jakby trochę kłulo ale to moze juz moja schiza....

Do góry