reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ewa - cieszę się że bąbelki są już z Tobą , oby szybko zleciały dni w oczekiwaniu na bete. A co z resztą zarodków , ile macie zamrożonych ?

Na wczoraj jeszcze doktor nie potrafil powiedziec ile bedzie zamrozonych, powiedzial tylko tak: jakies napewno dzisiaj zamrozimy a reszte jeszcze chwilke pohodujemy. Moze dlatego, ze te, ktore pozostaly byly roznej jakosci. Na rozpisce, ktora dostalam po transferze bylo napisane, ze ostateczna liczba zamrozonych zarodkow zostanie podana w dniu wykonania bety.

reklama
Sylha, Jo.M - tak tez postanowiłam zrobić nie przejmować się, do wtorku już blisko, wierze ze się uda i na Boże Narodzenie bocian przyleci.

Ika - mocno zaciskam kciuki za Ciebie i czekam na dwie kreski na Twoim teście.

Magdusia dzięki za życzenia i wzajemnie. Nie przemeczaj dzidzi wiec nie rob za duzo :-)

Korzystając z okazji kobietki również przesyłam życzenia:

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie
rodziny i wśród przyjaciół
oraz wesołego Alleluja!

Chciałam poczekać do jutra no ale tu już życzeń tyle to nie chce być w tyle

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek uśmiechem czaruje,
mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia.

Pięknych i Radosnych
Świąt Wielkanocnych
dla Was wszystkich

Ostatnia edycja:
Wesołych Świąt moje kochane,
abyście spędziły je w cieple rodzinnym pełnym uśmiechu i miłości.
Mokrego dyngusa !

buziaki dla was wszystkich i tych maluszków w brzuszkach też !:*:*

kroliczek7.jpg

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny ja juz po wizycie mam brac dwie tabletki progynowy i za tydzien podglądanko:-) juz sie nie moge doczekac

miśka - kiedy jedziesz na podglądanko? Ja w czwartek, ale biorę aż 4 tabletki progynova, pewnie miałaś lepsze wyniki z hormonów:) i co oprócz tego ci powiedzieli, że jak będzie endometrium ok to działacie?? ile masz mrozaczków?

meg ja mam jechać za tydzień czyli 12.04, ciekawe dlaczego aż taka różnica jest w ilości tabletek:sorry: mi ogólnie żądnych dat apropo transferu nie powiedzieli bo lekarz poweidział że to zależy od tego jak będzie rosło endo mówił że czasami jest po 3 wizycie decyzja a czasami trwa to dłużej więc na dzien dzisiejszy nic nie wiem może w czwartek będe wiedziała coś wiecej:tak: ja mam niestety tylko jednego blastusia ale mocno wierze że szczęśliwego:-) a ty ile masz mrożaczków????

reklama
eeeeeeeeee to jedziemy razem na wizyte dopiero teraz doczytałam że też masz w czwartek ale fajnie:-)może będziemy miały w tym samym dniu transfer a od kiedy bierzesz progynove??

Do góry