kasiaczek - :-):-):-)kluło oj kluło. Najpierw to myślałam ze tak musi być, bo zaczęło jak po transferze poszłam siusiać pierwszy raz. Później przestało i zaczęło znowu ale już bez siusiania. wyczytałam gdzieś ze takie klucie może oznaczać ze zarodek się przyczepia do ścianki macicy ( ale nie musi tego znaczyć) U mnie kilka dni po transfezrze moja mama zauwazyla ze mam inne oczy a zaraz potem zaczęły mnie bolec piersi najpierw jak na okres, teraz już bolą inaczej. Jednego dnia bardziej dzisiaj jakby mniej i się denerwuje czy wszystko ok, ale one podobno tez bolą jak chcą.
reklama
kaska31
Fanka BB :)
Niemartw sie bedzie dobrze.kasiaczek - :-):-):-)kluło oj kluło. Najpierw to myślałam ze tak musi być, bo zaczęło jak po transferze poszłam siusiać pierwszy raz. Później przestało i zaczęło znowu ale już bez siusiania. wyczytałam gdzieś ze takie klucie może oznaczać ze zarodek się przyczepia do ścianki macicy ( ale nie musi tego znaczyć) U mnie kilka dni po transfezrze moja mama zauwazyla ze mam inne oczy a zaraz potem zaczęły mnie bolec piersi najpierw jak na okres, teraz już bolą inaczej. Jednego dnia bardziej dzisiaj jakby mniej i się denerwuje czy wszystko ok, ale one podobno tez bolą jak chcą.
kasiaczek - ja tez panikuje i cały czas myślę, chociaż wiem ze to nic nie da. Bedzie co ma być. Objawy wczesnej ciąży są bardzo podobne to objawów na okres wiec czasem jest ciężko cokolwiek powiedzieć. Bo boli cie brzuch jak na @ to się martwisz bo się nie udało a jednocześnie myślisz ze to może być normalne w ciąży. I taka karuzela emocjonalna. Ale cóż nie ma innego wyjścia musimy to przetrwać.
Wszytsko to prawda, myślenie myślenie i grrrrr ale fajnie ze nie tylko ja tak mam, dzięki za odpowiedzi......
meg ja mam jechać za tydzień czyli 12.04, ciekawe dlaczego aż taka różnica jest w ilości tabletek mi ogólnie żądnych dat apropo transferu nie powiedzieli bo lekarz poweidział że to zależy od tego jak będzie rosło endo mówił że czasami jest po 3 wizycie decyzja a czasami trwa to dłużej więc na dzien dzisiejszy nic nie wiem może w czwartek będe wiedziała coś wiecej ja mam niestety tylko jednego blastusia ale mocno wierze że szczęśliwego:-) a ty ile masz mrożaczków????
miśka - ja też jadę 12.04:-) mam 2 blastusie ale jeszcze nie wiem czy oba wezmę czy 1, Lekarz coś wspominał że transfer byłby około 17 ale o czywiście zależy to od endo, w 5d.c jak byłam na wizycie mialam endo 3, ale niewiem czy to dobre jak na ten dzien?
reklama
Podziel się: