reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewczynki,moje najukochansze DZIEKUJE Wam wszystkim za gratulacje bez Was nie bylabym tak silna psychicznie!!!!Jestem teraz taka szczesliwa ze juz dzis o 6 nie moglam spac:biggrin2:
dziekuje ze piszecie mi o hiperstymulce bo nic kompletnie o tym nie wiem i zielonego pojecia nie mialam ze moze mnie to spotkac...przeciez nawet nie mialam zbyt duzo pecherzykow wyhodowanych, ogolnie slabo reagowalam na stymulke
juditka tak wlasnie czytalam na prv i az mi w srodku w sercu sie przyjemnie zrobila to jakas intuicja, czulam ze mam te same objawy co Ty i dzieki temu ze mi o nich pisalas czulam sie lepiej psychicznie poprostu gdzies tam gleboko w srodku CZULAM ZE JESTEM W CIAZY:biggrin2:niesamowite..
lolitka200 no wlasnie przez te ostatnie 2 dni meczyly mnie juz nawet 3 kroki mialam takie mega ZADYSZKI,kolatania serca i glupia nie zadzwonilam do lekarza jak wczoraj zadzwonil to mnie opitolil:-pw kazdym razie dzis troszke lepiej po tym wczorajszym zastrzyku clexane odrazu bol odpuscil, jedynie brzuch wzdety, co za ulga..rano jest lepiej z reguly, zobaczymy jak bedzie popoludniu bo wtedy wzdecie najgorzej sie nasilalo jak balon

joweg wsio bedzie ok zobaczysz nic sobie nie wmawiaj ja zaszlam to i Tobie sie uda!pamietaj ze jestes mlodziutka!!!

reklama
Tymeczka dolaczam sie do GRATULACJI !!!! Ciesze sie bardzo. Dbaj o siebie i oszczedzaj.

Joweg bardzo mi przykro :-( Caly wczorajszy dzien czekalam na Twojego posta.Sciskam Cie mocno .Zobaczysz,ze nastepnym razem bedzie dobrze. Do nas nalezy rok 2012 :tak: Musimy walczyc,czasem ta droga jest dluga ale...damy rade!!! Musimy :tak: buziaki wielkie

Wczoraj dostalam okres. Strasznie mnie bolal znowu lewy jajnik. Tak sobie mysle,ze chyba dla mojego spokoju pojde na poczatku grudnia do kontroli,zeby sie upewnic,czy wszystko sie tam db goi. Podejrzewam,ze tez mam cysty, bo widzialam na usg takie czarne bable. Oczywiscie lekarka mi nie powiedziala,co to jest.

kobietki, wlasnie mialam telefon z kliniki, z 5 zarodeczkow 4 sa klasy A i B, wiec czekamy do stadium blastusiowego,transfer w sobote :-)
pozdrawiam i dziekuje za kciuki

joweg Strasznie mi przykro , wszystko jeszcze będzie dobrze zobaczysz. Twoją największą bronią jest wiek , masz dopiero 20 lat a nie jak niektóre z nas ok 30. Czas szybko zleci i zanim się nie obejrzysz to już po mrozaczki będziesz wracać. Całuję

tymeczka Bardzo , bardzo gratuluję . Odpoczywaj teraz i ciesz się chwilą. :-)

juditka To trzymam kciuki za transfer i kolejne dni :-) Daj znać co i jak

tymka - no samo zmeczenie jeszcze nie wymaga jakies glebszej interwencji ale jak problemy z oddychaniem sie pojawia to dzwon. wcale nie musialas miec duzo komorek wyciagnietych. mialas pewnie mase malenstwa ktorych nawet na usg nie widac a ktore ci podbily estradiol. ja mialam tez hiperke z 6 wyjetych pecherzykow (ale ze 20 bylo malenstw ktorych nie wyciagneli)

pij wode - duzo wody i mleka najlepiej

spoko dziewczyny , nastepnym razem musi sie udac :D byl okres i juz po , teraz mam sile zeby dalej walczyc :D 2012 superr sie zacznie miejmy nadzeije :D

Tymeczko świetne wieści, gratulację z głebi serduch, fajnie, że bliźniaki :)

Joweg strasznie mi przykro, ale masz jeszcze tyle czasu, że na pewno niebawem będziesz się cieszyć z macierzyństwa

Juditko, za Ciebie trzymam mocno kciukaski, żeby balstusie sie pod seruszkiem dobrze rozwijały.

U mnie wszystko ok, troche pobolewa mnie głowa od tego gonalu, ale nie ma tragedii, jutro idę na kontrolę i dowiem sie kiedy punkcja, myślę że koło wtorku.

reklama
Dani jeśli będziesz mieć punkcja koło wtorku to bardzo podobne ze będziemy miały transfer jakoś tak niedaleko siebie. Ja we wtorek mam wizytę i może już wstępnie mi powiedzą kiedy transfer.

Do góry