reklama
witajcie kobietki u mnie tzw luzik. paletam sie po domu,wychodze na spacerki, ogolnie chill out
jutro rano mam miec telefon z kliniki,czy mamy jechac na transfer w dniu 3 czy czekamy do 5. Jesli pojedziemy jutro to dostaniemy 2 zarodki nie moge sie doczekac kiedy moje babelki wroca do mnie znowu, rozstalismy sie na kilka dni i tak jakos mi pusto bez nich
tymeczka ! gratuluje z calego serducha! i wcale nie jestem zaskoczona, ja to po prostu wiedzialam bylam pewna,wroc do mich postow sprzed kilku dni Czytalas priv? aha ja tez mialam lekka hiper, przeszlo po ok 7 tyg ciazy, nawet w 5 tyg bylam w szpit bo tak mnie bolalo wszystko ale pilam wode litrami,nie przemeczalam sie i sie rozeszlo po kosciach.uwazaj na siebie pzdr
danii co u Ciebie?
joweg - odezwij sie, czekamy na Ciebie tu
mamcia79 witaj mama po invitro bedzie dla nas cenna wskazowka, zagladaj do nas
jutro rano mam miec telefon z kliniki,czy mamy jechac na transfer w dniu 3 czy czekamy do 5. Jesli pojedziemy jutro to dostaniemy 2 zarodki nie moge sie doczekac kiedy moje babelki wroca do mnie znowu, rozstalismy sie na kilka dni i tak jakos mi pusto bez nich
tymeczka ! gratuluje z calego serducha! i wcale nie jestem zaskoczona, ja to po prostu wiedzialam bylam pewna,wroc do mich postow sprzed kilku dni Czytalas priv? aha ja tez mialam lekka hiper, przeszlo po ok 7 tyg ciazy, nawet w 5 tyg bylam w szpit bo tak mnie bolalo wszystko ale pilam wode litrami,nie przemeczalam sie i sie rozeszlo po kosciach.uwazaj na siebie pzdr
danii co u Ciebie?
joweg - odezwij sie, czekamy na Ciebie tu
mamcia79 witaj mama po invitro bedzie dla nas cenna wskazowka, zagladaj do nas
witajcie dziewczyny, jestem nie bylo mnie rano do lekarza potem u tesciow bylismy ....mialam dzis usg mam cysty na janikach ponoc normalne, lekarz nie mog uwiertzyc ze dostaalm okres, sama w to nie wierze :/ teraz musze odczekac dwa cykle i w styczniu tzn na koniec mozemy podejsc z mrozakow ale jeszcze sie zastanawiam , wogole nasza nieudana proba mogla byc spowodowana moim defektem genetycznym , jak okaze sie ze maz tez to ma ( musimy czekac na badnaia ) tzn ze to bylo to :/
Magdusia 31
Fanka BB :)
joweg kochana tulę mocno i bardzo mi przykro, że sie nie udało:-(
Magdusia 31
Fanka BB :)
juditka już niedługo zarodeczki będą z Tobą:-)
reklama
Podziel się: