reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witajcie kobietki ;) u mnie tzw luzik. paletam sie po domu,wychodze na spacerki, ogolnie chill out :-p
jutro rano mam miec telefon z kliniki,czy mamy jechac na transfer w dniu 3 czy czekamy do 5. Jesli pojedziemy jutro to dostaniemy 2 zarodki ;) nie moge sie doczekac kiedy moje babelki wroca do mnie znowu, rozstalismy sie na kilka dni i tak jakos mi pusto bez nich

tymeczka ! gratuluje z calego serducha! i wcale nie jestem zaskoczona, ja to po prostu wiedzialam ;) bylam pewna,wroc do mich postow sprzed kilku dni ;) Czytalas priv? aha ja tez mialam lekka hiper, przeszlo po ok 7 tyg ciazy, nawet w 5 tyg bylam w szpit bo tak mnie bolalo wszystko ale pilam wode litrami,nie przemeczalam sie i sie rozeszlo po kosciach.uwazaj na siebie pzdr

danii co u Ciebie?

joweg - odezwij sie, czekamy na Ciebie tu

mamcia79 witaj ;) mama po invitro bedzie dla nas cenna wskazowka, zagladaj do nas ;)

witajcie dziewczyny, jestem nie bylo mnie rano do lekarza potem u tesciow bylismy ....mialam dzis usg mam cysty na janikach ponoc normalne, lekarz nie mog uwiertzyc ze dostaalm okres, sama w to nie wierze :/ teraz musze odczekac dwa cykle i w styczniu tzn na koniec mozemy podejsc z mrozakow ale jeszcze sie zastanawiam , wogole nasza nieudana proba mogla byc spowodowana moim defektem genetycznym , jak okaze sie ze maz tez to ma ( musimy czekac na badnaia ) tzn ze to bylo to :/

magdusia31- bedzie dobrze , musi byc torche mi szkoda nie powiem , i ma zal ze wczesniej nie sprawdzili tego defektu ale coz teraz moge probowac nastepny raz.....

joweg - cholernie mi przykro, myslalam o Tobie dzis caly dzien :-(
no wlasnie, czemu nie zrobili badan wczesniej? chyba powinni? Co to za defekt?
trzymaj sie i walcz dalej, twoj mlody wiek jest twoja najwieksza bronia!

reklama
jogew - tak mi przykro:-( tule mocno:-( Nastepne podejscie bedzie na bank udane zobaczysz:tak: tego ci z calego serca zycze:tak:

juditka - trzymam kciuki za transfer:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry