reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witaj Meg - niezupełnie ten sam ... ja "pożyczyła "sobie zuzankową panią dr na transfer :)

jesteśmy w Novum w -wie

witaj Meg - niezupełnie ten sam ... ja "pożyczyła "sobie zuzankową panią dr na transfer :)

jesteśmy w Novum w -wie

hehe może i się kiedyś widziałyśmy,nie zdając sobie sprawy ;-) no ja też myślę ,że na usg się zna :-D ale wiesz jak to jest ,ciekawa tylko jestem jak będzie z transferem ,kto mi go poda,ale może to bez różnicy aby pózniej był wynik dodatni,ja bez wspomagaczy ,nawet powiem Wam moje drogie ,że nic mi nie wspominała o jakiś lekach tylko tyle o tej "godzinie..."
bzzz a Ciebie nie kusi na test?

Iwka55 Gratulacje:-)bardzo ładnie przyrosła! A co do pęcherzyków na dłoni to miewam takie same. Dermatolog powiedziała, że to zbierający się płyn na skutek różnic w temperaturze czy wilgotności (?). To było jeszcze zimą więc uznałam to za prawdopodobne, przepisała mi jakąś maść ale zlałam temat:-p. I teraz czasami znowu wyskakują i po 1-2 dniach znikają. Jak dowiesz się co to jest to daj znać:tak:

Isia25 ja popijam herbaty ziołowe różnego rodzaju ale nie jakieś specjalne na "zaciążenie" (np. mięta, rumianek, dzika róża, lipa czy pokrzywa). No bo ile można tej wody pić.

Brzuch w sumie przestał tak bardzo boleć tylko czasami coś tam pokłuje. Na szczęcie nie mam problemów z oddychaniem, tylko ten brzuch gigant;-)Usilnie staram się nie popadać w obsesję wyszukiwania wszelkich "objawów". A od poniedziałku idę do pracy.
Pozdrowienia!

lulin
poczytaj może o tych ziołowych herbatakch które można w ciąży a które nie, bo kiedyś jak byłam w aptece i pani w ciąży chciała kupić miętę to farmaceutka odradziła jej z racji że niby jest poronna. zresztą temat herbatek ziołowych kiedyś mi się obił o uszy że nie każda jest wskazana. Może więc lepiej sprawdzić. Pewnie kobiety normalnie je piją i się nie przejmują ale my musimy dmuchać na zimne.
no i trzymam kciuki za II :-)
no i ogromne gratulacje dla Iwci55 i Asik, to teraz trzymam kciuki za wizyty serduszkowe. Powiem Ci Iwcia że ta Twoja beta to też taka bliźniakowa :-):-)

reklama
witam.
nie zostawili mnie w szpitalu :) wyniki podobne do wczorajszych, nadal boli, leki przeciwbólowe silne powoduje zawroty głowy i mdłości a brzuchol nadal boli troche mniej ale boli. w poniedziałek następna wizyta. lekarz mnie "pocieszyl" ze zazwyczaj bol trwa od 7 do 10 dni, a na bank przejdzie po okresie.
Mam pytanie do dziewczynek które tez były przestymulowane. Czy jak dostałyście pierwszy okres po pobraniu był on bardziej bolesny i bardziej obfity niż zwykle i czy w ogóle był punktualnie??? nie wiem czego się spodziewac.

Do góry