reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witaj Meg - niezupełnie ten sam ... ja "pożyczyła "sobie zuzankową panią dr na transfer :)

jesteśmy w Novum w -wie

witaj Meg - niezupełnie ten sam ... ja "pożyczyła "sobie zuzankową panią dr na transfer :)

jesteśmy w Novum w -wie

hehe może i się kiedyś widziałyśmy,nie zdając sobie sprawy ;-) no ja też myślę ,że na usg się zna :-D ale wiesz jak to jest ,ciekawa tylko jestem jak będzie z transferem ,kto mi go poda,ale może to bez różnicy aby pózniej był wynik dodatni,ja bez wspomagaczy ,nawet powiem Wam moje drogie ,że nic mi nie wspominała o jakiś lekach tylko tyle o tej "godzinie..."
bzzz a Ciebie nie kusi na test?

Iwka55 Gratulacje:-)bardzo ładnie przyrosła! A co do pęcherzyków na dłoni to miewam takie same. Dermatolog powiedziała, że to zbierający się płyn na skutek różnic w temperaturze czy wilgotności (?). To było jeszcze zimą więc uznałam to za prawdopodobne, przepisała mi jakąś maść ale zlałam temat:-p. I teraz czasami znowu wyskakują i po 1-2 dniach znikają. Jak dowiesz się co to jest to daj znać:tak:

Isia25 ja popijam herbaty ziołowe różnego rodzaju ale nie jakieś specjalne na "zaciążenie" (np. mięta, rumianek, dzika róża, lipa czy pokrzywa). No bo ile można tej wody pić.

Brzuch w sumie przestał tak bardzo boleć tylko czasami coś tam pokłuje. Na szczęcie nie mam problemów z oddychaniem, tylko ten brzuch gigant;-)Usilnie staram się nie popadać w obsesję wyszukiwania wszelkich "objawów". A od poniedziałku idę do pracy.
Pozdrowienia!

lulin
poczytaj może o tych ziołowych herbatakch które można w ciąży a które nie, bo kiedyś jak byłam w aptece i pani w ciąży chciała kupić miętę to farmaceutka odradziła jej z racji że niby jest poronna. zresztą temat herbatek ziołowych kiedyś mi się obił o uszy że nie każda jest wskazana. Może więc lepiej sprawdzić. Pewnie kobiety normalnie je piją i się nie przejmują ale my musimy dmuchać na zimne.
no i trzymam kciuki za II :-)
no i ogromne gratulacje dla Iwci55 i Asik, to teraz trzymam kciuki za wizyty serduszkowe. Powiem Ci Iwcia że ta Twoja beta to też taka bliźniakowa :-):-)

reklama
witam.
nie zostawili mnie w szpitalu :) wyniki podobne do wczorajszych, nadal boli, leki przeciwbólowe silne powoduje zawroty głowy i mdłości a brzuchol nadal boli troche mniej ale boli. w poniedziałek następna wizyta. lekarz mnie "pocieszyl" ze zazwyczaj bol trwa od 7 do 10 dni, a na bank przejdzie po okresie.
Mam pytanie do dziewczynek które tez były przestymulowane. Czy jak dostałyście pierwszy okres po pobraniu był on bardziej bolesny i bardziej obfity niż zwykle i czy w ogóle był punktualnie??? nie wiem czego się spodziewac.

Do góry