reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

*Meg*hej lalka jasne ,że zostanie wynagrodzone jak każdej z nas po takim okresie czekania ,ja coś czuję w duszy ,że to dobry czas dla nas :tak:ja mam o tyle dobrze,że jednak moja P.dr mi wszystko na cito przepisywała i mam na już badania,teraz tylko robiłam posiew i we wtorek usg oby było wszystko ok,i koniec tygodnia będzie mój ,jeszcze aby moje eskimoski przeżyły drogę do domu i 2 tyg czekania.....ale w pracy szybko minie :-)
Bzzz zobaczysz II kreski i się nie martw

twoja wiara mi się przyda bo mojej zaczyna mi powoli brakować...

a u kogo jesteś ? mi ostatnio transfer robiła taka fajna dr A. Zygler (bo mojego oczywiście znowu nie było) -to bardzo fajna babeczka:)
też podchodzisz na cyklu naturalnym? czekam niecierpliwie na wieści - a o eskimoski się nie martw na pewno czekają niecierpliwie żeby do ciebie wrócić !!!

Ja pitole...jak tak czytam te posty to normalnie już nie mogę się doczekać!
Pójdę w pon. do labolatorium i zrobie rozróbę :-D co moimi wynikami niby " na cito" - a 3 tygodnie:wściekła/y:
Myśle jednak że będa w tym tygodniu i dzwonie do kliniki - i wtedy ciekawe co mi powiedzą, przynajmniej coś by ruszyło do przodu.

rób rozróbę !!!! :wściekła/y: a co !!! niech się już coś dzieje do chol....rki !!! jak tak można traktować MEG - no normalnie ja nie wiem ....

Bzzz - będą II krechy jak nic! Zobaczysz!

oby -oby... chyba pierwszy jestem w stanie głośno mówic ze BARDZO TEGO CHCĘ , zawsze nieśmiało czekałam na bieg wydarzeń i poddawałam sie temu co przyniesie los - teraz mam zamiar trochę wymagać - a co ?!!!

miłego weekendu życzę a ja spadam się podnieść na duchu jakimiś zakupami:-p Wczoraj miałam imienniny i teraz trzeba coś kasy przepuścić:-D

papatki:)

no i nic nie postawiła nam tutaj ?!! ty mały draniu !! ani ciasteczka ani soczku :szok: oj nieładnie !!!:cool2: poprawiać mi się tutaj natychmiast !!!
no i udanych zakupów :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bzzzz wszystko będzie dobrze i dwie krechy na pewno będą zobaczysz:-)
Lulin też bardzo mocno trzymam kciuki:)
Meg ponaglij ich w tym laboratorium..ja też pracuje w laboratorium więc nie ma rzeczy niemożliwych:-). Przyciśnij to może się pospieszą
ja zaczęłam wczoraj zastrzyki a w piątek na pierwszą kontrolę..mam nadzieję że będzie ok. Wspominałyście coś o jakichś ziołowych herbatkach..jakie?i mam pytanie czy bieżecie/brałyście jakieś witaminy w czsie stymulki?bo ja kiedyś wogóle jak się staraliśmy z mężem brałam feminatal N.. i nie wiem czy dalej kupować i brać???a wspominałyście też kiedyś jakoś pamiętam o Q10..czy jakoś tak. Brałyście go może? i od kiedy???dzięki wielkie za odpowiedź z góry:-). Bardzo lubię czytać na forum bo tyle tu szczęścia i wsparcia że to jedna z najmilszych rzeczy w ciągu dnia. Dzięki Wam za to dziewczynki;-)

Cześć Dziewczyny!
U mnie szczęśliwie hcg 217,17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przyrost super :) :) :) Prg spadł mam zwiększoną dawkę luteiny i zmniejszoną estrofemu.
Poza dziwnym uczuleniem wszystko jest ok :)

Pozdrawiam i dziękuję!

twoja wiara mi się przyda bo mojej zaczyna mi powoli brakować...

a u kogo jesteś ? mi ostatnio transfer robiła taka fajna dr A. Zygler (bo mojego oczywiście znowu nie było) -to bardzo fajna babeczka:)
też podchodzisz na cyklu naturalnym? czekam niecierpliwie na wieści - a o eskimoski się nie martw na pewno czekają niecierpliwie żeby do ciebie wrócić !!!

ja u dr.A.Zygler się prowadzę i jest mi u niej dobrze :-) teraz usg mam tylko u innej jakaś dr.Lewicka znacie ją dziewczyny może?możecie coś o niej powiedzieć bo nie ukrywam jak idę do innego lekarza to mam wrażenie,że nie jest tak dobry jak mój prowadzący :-(i na naturalnym cyklu idę czekają na tak zwaną "godzinę zero "po owulacji i wprowadzają póżniej zarodeczki,no zobaczymy co to będzie ,już nie mogę się doczekać ,dobrze że idę do pracy to minie szybciej czas ,pózniej znowu tydzień urlopu (na mazurach) i wrócę to betka będzie .....
ojoj......się będzie działo ....:-)

Cześć Dziewczyny!
U mnie szczęśliwie hcg 217,17!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przyrost super :) :) :) Prg spadł mam zwiększoną dawkę luteiny i zmniejszoną estrofemu.
Poza dziwnym uczuleniem wszystko jest ok :)

Pozdrawiam i dziękuję!

Piekny przyrost:)Superrrrrrr
Za czekajace bardzo mocno zaciskam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Iwka55 nie mogłam sie oprzeć, zeby nie zajrzeć co u was. Wiedziałam, ze bedzie dobrze, nie mogło byc inaczej. Strasznie sie ciesze i z całego serca gratuluje. Teraz czekam na Asiiek, zeby nam ogłosiła równie dobre wieści.

reklama
ja u dr.A.Zygler się prowadzę i jest mi u niej dobrze :-) teraz usg mam tylko u innej jakaś dr.Lewicka znacie ją dziewczyny może?możecie coś o niej powiedzieć bo nie ukrywam jak idę do innego lekarza to mam wrażenie,że nie jest tak dobry jak mój prowadzący :-(i na naturalnym cyklu idę czekają na tak zwaną "godzinę zero "po owulacji i wprowadzają póżniej zarodeczki,no zobaczymy co to będzie ,już nie mogę się doczekać ,dobrze że idę do pracy to minie szybciej czas ,pózniej znowu tydzień urlopu (na mazurach) i wrócę to betka będzie .....
ojoj......się będzie działo ....:-)

nie znam dr Lewickiej :( ale bądź spokojna ma tylko skontrolować USG a na tym myślę że się zna :tak: czyli nie brałaś żadnych "wspomagaczy"?
już powoli zaciskam za ciebie kciuki moja droga co by szybko zleciało do tego transferu ....

PS.
zazdroszczę tych Mazur.... ale może i mi się uda gdzieś wyskoczyć w sierpniu ... zobaczymy

Asiiek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pewno pojechała na mega zakupy !!!!!!!!!!!!!!!!!

a nas trzyma tu w niepewności !!!!!

meldować się natychmiast !!!!!

:tak: :tak: :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry