twoja wiara mi się przyda bo mojej zaczyna mi powoli brakować...*Meg*hej lalka jasne ,że zostanie wynagrodzone jak każdej z nas po takim okresie czekania ,ja coś czuję w duszy ,że to dobry czas dla nas ja mam o tyle dobrze,że jednak moja P.dr mi wszystko na cito przepisywała i mam na już badania,teraz tylko robiłam posiew i we wtorek usg oby było wszystko ok,i koniec tygodnia będzie mój ,jeszcze aby moje eskimoski przeżyły drogę do domu i 2 tyg czekania.....ale w pracy szybko minie :-)
Bzzz zobaczysz II kreski i się nie martw
a u kogo jesteś ? mi ostatnio transfer robiła taka fajna dr A. Zygler (bo mojego oczywiście znowu nie było) -to bardzo fajna babeczka
też podchodzisz na cyklu naturalnym? czekam niecierpliwie na wieści - a o eskimoski się nie martw na pewno czekają niecierpliwie żeby do ciebie wrócić !!!
Ja pitole...jak tak czytam te posty to normalnie już nie mogę się doczekać!
Pójdę w pon. do labolatorium i zrobie rozróbę co moimi wynikami niby " na cito" - a 3 tygodnie
Myśle jednak że będa w tym tygodniu i dzwonie do kliniki - i wtedy ciekawe co mi powiedzą, przynajmniej coś by ruszyło do przodu.
rób rozróbę !!!! a co !!! niech się już coś dzieje do chol....rki !!! jak tak można traktować MEG - no normalnie ja nie wiem ....
Bzzz - będą II krechy jak nic! Zobaczysz!
oby -oby... chyba pierwszy jestem w stanie głośno mówic ze BARDZO TEGO CHCĘ , zawsze nieśmiało czekałam na bieg wydarzeń i poddawałam sie temu co przyniesie los - teraz mam zamiar trochę wymagać - a co ?!!!
miłego weekendu życzę a ja spadam się podnieść na duchu jakimiś zakupami Wczoraj miałam imienniny i teraz trzeba coś kasy przepuścić
papatki
no i nic nie postawiła nam tutaj ?!! ty mały draniu !! ani ciasteczka ani soczku oj nieładnie !!! poprawiać mi się tutaj natychmiast !!!
no i udanych zakupów :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora: