reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

lulin to pewnie zalezy od tego jak kto sie stymuluje..ja biorac clo potrafiłam duzo wychodowac.. to jest plan a jak bedzie to sie okaze w sobote...jesli beda juz dobre to dostane zastzryk i wtedy w pon punkcja...chciałabym zeby wszystko poszło zgodnie z tym planem ale jak trzebabedzie to wytrzymam jeszcze pare dni :-) a ile wyprodukowałas pecherzyków po 16 dniach?

Mam pytanie do dziewczyn, ktore były na zwolnieniu po transferze...co pisało na zwolnieniu?? U nas wie tylko rodzina i chcialabym zeby tak pozostało..

reklama
dorocica, matylda - u mnie owocny crio odbyl sie w 12-tym dniu cyklu. Od @ bralam tylko estrofem i w 10-tym dniu cyklu endo bylo gotowe wiec za 2 dni przystapilam do transferu. Odbywa sie on na cyklu naturalnym ( jesli ktos nie ma problemow z owulacja ) lub stymulowanym lekami wywolujacymi owulacje badz samego endometrium.

witajcie babeczki :-)
to chyba zależy tez od długości cyklu, ja mam długie cykle ok 34-37dni i mam wizytę kontrolną w 13d.c a potem transfer chyba w poniedziałek (3 dni później)....

bzzz - moja Droga, wyglada na to, ze Ty jestes na naturalnym cyklu - w polowie licza na owulacje i wtedy planuja transfer.
dorocica - ja nie mieszkam w PL, tez mam dluge cykle ok. 32-34 dni.

dorocica - biorę CLO 1/4 tabl. do 7 d.c. i encorton 1 i 1/2 na dzień cały czas dopóki mi nie odstawią...zobaczymy,jak to będzie-staram się być dobrej myśli ale jestem też realistką i co ma być to będzie.W końcu do mnie dotarło że na pewne rzeczy po prostu nie mamy wpływu... trzymam za ciebie kciuki mocno zaciśnięte -będzie dobrze ;-)

cześć vane :-) jak fasolka się sprawuje? grzeczna? podeślij jakieś fluidki ;-) się przydadzą -pozdrawiam

reklama
bzzz - ok tu u ciebie pieknie, stymuluja i owulacje i endo - bedzie dobrze. Ja na Clo nie reagowalam wiec stymulowali tylko sluzowke. Fajnie, ze tak podchodzisz na luzie- zycze milego zaskoczenia. Trzymam za Was kciuki kobietki i podsylam "pewniaki -crio- fluidki &&&&&&&&&&". Mala fasola daje mi sie we znaki - mdli mnie a poza tym troche plamie wiec 1ym slowem nerwowki ciag dalszy.

Do góry