reklama
Wynik mojej wczorajszej betki - 12 dpt zarodki 2-dniowe - 118,1 mlU/ml. Chyba źle nie jest, jutrzejsza powtórka da mi więcej pewności.
BetaBeta - szkoda, że nie wyszło, ale Ty wiesz, co masz robić. Wierzę, że Ci się uda. Pamiętasz?, sama mówiłaś, że są różne możliwości. I tego się trzymaj. Buziaki!
asia - ochłoń troszkę i dopiero podejmuj decyzje, jeśli możesz to spróbujcie drugi raz, większość podejść wychodzi właśnie za 2 razem. A póki co, może idźcie do kina? Ja na wczoraj wieczór miałam rezerwację na Auta 2 (uwielbiam kreskówki), na wypadek gdybym musiała się pocieszać. Ostatecznie nie poszliśmy, bo mnie zmorzył sen koło 18-tej i nie dojechałabym nawet do kina.
iniia - betka rewelacja, rośnie jak oszalała, gratulacje i mam nadzieje, że u mnie też będzie dobrze. Śmiać mi się chce, bo przypominam sobie jak kilka dni po transferze pisałaś, że chcesz już wymiotować. Ale Ci się spieszy do tej przyjemności;-)
asiek - daj znać Kochana, jak Ci idzie wysiadywanie
BetaBeta - szkoda, że nie wyszło, ale Ty wiesz, co masz robić. Wierzę, że Ci się uda. Pamiętasz?, sama mówiłaś, że są różne możliwości. I tego się trzymaj. Buziaki!
asia - ochłoń troszkę i dopiero podejmuj decyzje, jeśli możesz to spróbujcie drugi raz, większość podejść wychodzi właśnie za 2 razem. A póki co, może idźcie do kina? Ja na wczoraj wieczór miałam rezerwację na Auta 2 (uwielbiam kreskówki), na wypadek gdybym musiała się pocieszać. Ostatecznie nie poszliśmy, bo mnie zmorzył sen koło 18-tej i nie dojechałabym nawet do kina.
iniia - betka rewelacja, rośnie jak oszalała, gratulacje i mam nadzieje, że u mnie też będzie dobrze. Śmiać mi się chce, bo przypominam sobie jak kilka dni po transferze pisałaś, że chcesz już wymiotować. Ale Ci się spieszy do tej przyjemności;-)
eweli1982
Fanka BB :)
Mada - Gratulacje!!!!! Nareszcie jakaś dobra nowina na tym forum, bo ostatnio jakaś zła passa tu trwała...:-(
Betka piękna, teraz trzymam kciuki żeby pięknie rosła!!!:-)
Betka piękna, teraz trzymam kciuki żeby pięknie rosła!!!:-)
eweli - dziękuję Ci bardzo, pamietam, że Twój przykład dodał mi nadziei jak zaczynałam wątpić, bo zarodki takie młodziutkie, a u Ciebie bliźniaki. Ja też bardzo bym chciała, żeby była dwójeczka. Dzisiaj nawet mi sie śniło, że to trójeczka ... ale parę dni temu śniło mi się, że dostałam @ :-)
A jak Ty się czujesz?
Powiem Wam coś śmiesznego, wczoraj jak mój M wrócił z pracy to dał mi buziaka, a do brzuszka zaczął gadać: Hello Kids, it's Daddy ... Myślałam, że padnę ze śmiechu. Jak go zapytałam czemu po angielsku to mi powiedział, że w dzisiejszych czasach trzeba sie uczyć od pierwszych dni życia. Niezły jest, co? Ale mam dzięki temu kupę śmiechu. A jak mu powiedziałam, że przecież one nie rozumieją, to powiedział, że napewno rozumieją, bo to są bardzo mądre dzieci )))
A jak Ty się czujesz?
Powiem Wam coś śmiesznego, wczoraj jak mój M wrócił z pracy to dał mi buziaka, a do brzuszka zaczął gadać: Hello Kids, it's Daddy ... Myślałam, że padnę ze śmiechu. Jak go zapytałam czemu po angielsku to mi powiedział, że w dzisiejszych czasach trzeba sie uczyć od pierwszych dni życia. Niezły jest, co? Ale mam dzięki temu kupę śmiechu. A jak mu powiedziałam, że przecież one nie rozumieją, to powiedział, że napewno rozumieją, bo to są bardzo mądre dzieci )))
szarlotka80
Fanka BB :)
BetaBeta ja właśnie zażądałam histeroskopii przed in vitro...i to była doskonała decyzja bo okazało sie że mam zrosty a przez nie in vitro by się nie udało....dlatego nie wiem dlaczego tego badania nie zlecają profilaktycznie...ja byłam zdziwiona bo nie miałam silnych stanów zapalnych ...nic mnie nie bolało nigdy a zrosty były....i usunęli je w trakcie badania....Dlatego czasami od sukcesu dzieli nas taka pierdoławięc trzeba mieć nadzieję
no jasne, za dam znac :-)
szarlotka powiedz mi czy wcześniej nic nie wskazywało na to ze mozesz mieć te zrosty? pytam dlatego bo lekarz ocenił ze macice mam OK ale zrobił to na podstawie USG a ja jako młoda dziewczyna miałam ciągle jakies zapalenia. Moze powinnam tez zrobić to badanie , jak myslisz?
Mada72- super betka nich rośnie duuużżża!!! Napisz jutro jak ładnie urosła . No i ja dalej bym chciała te mdłości- może to dla Was zabawne, ale ja poprostu chce się czuć jak w ciąży -nio ale wiem, że nie zawsze są te mdłości i może będę się musiała pogodzić z ich brakiem .
Asia1103 mi też lekarz nie zaproponował histero- chociaż mam pozapalne zrosty na jajowodzie... chociaż miałam robione i HCG i laparoskopie diagnostyczną z kontrastem, więc może to by wykazało jakby jakieś zrosty były w macicy? Napewno warto zrobić tą histero.
Koleżanki gdzie jest forum dla ciężarówek po in vitro, bo mam pytanek kilka, a nie chce już tutaj głowy zawracać?
Asia1103 mi też lekarz nie zaproponował histero- chociaż mam pozapalne zrosty na jajowodzie... chociaż miałam robione i HCG i laparoskopie diagnostyczną z kontrastem, więc może to by wykazało jakby jakieś zrosty były w macicy? Napewno warto zrobić tą histero.
Koleżanki gdzie jest forum dla ciężarówek po in vitro, bo mam pytanek kilka, a nie chce już tutaj głowy zawracać?
witaj, witaj Kochana. Z tego co pamietam to w lipcu wracacie po dzieciaki, powiedz kiedy zebym trzymala mocno kciuki i nie puszczala:-), nawet jak zabolawitaj ptencerku :-)
Mada72-> gratuluje zatem oficjalnie, bardzo sie ciesze:-). Twoj Mezeulek jest uroczy, juz od poczecia dba o edukacje dziecka/a moze dzieci;-)
iniia-> https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/ciezaroweczki-po-vitro-51358/index39.html zapraszamy serdecznie:-)
lolitka-> odezwij sie Kochana, czy juz zaczelas stymulacje?
Asiiek-> koniecznie daj znac po USG
reklama
Mada72- super betka nich rośnie duuużżża!!! Napisz jutro jak ładnie urosła . No i ja dalej bym chciała te mdłości- może to dla Was zabawne, ale ja poprostu chce się czuć jak w ciąży -nio ale wiem, że nie zawsze są te mdłości i może będę się musiała pogodzić z ich brakiem .
jak tylko wrócę, to napiszę, oczywiście stracha mam, że nie rośnie, ale sama wiesz - schizowanie tak szybko się nie kończy
a z tymi objawami to Cię rozumiem, to taki codzienny dowód, że jednak jesteś w ciąży, a nie czekanie na kolejną wizytę u gina ;-)Chociaż jeśli mogłabym wybierać, to wolałabym mieć zachcianki jedzeniowe, niż mdłości. A pamietasz czy miałaś nudności w pierwszej ciąży?
Ja się dzisiaj obudziłam w nocy i piersi mnie tak bolały, że chciałam wstać i ubrać stanik ... Teraz jest lepiej, ale spać nie mogłam przez długi czas.
Podziel się: