reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dokładnie nic nie tracę tylko to że jest mniejsza szansa bo może się przestać rozwijać. Też bym transferowala dwa 3 dniowce! Ehhh... zobaczymy czy zdecyduje się na 5 stymulację czy wezmę kd. Mam niedługo wizyty u dwóch lekarzy co jeszcze zaproponują. Masz jakieś skutki uboczne tylu stymulacji? Mi się guzy w piersiach zrobiły- niby niegroźne...
Oczyść się to Ci znikną. Na święta masz zadanie domowe - filmiki Barbary Kazany ✊🏻🏋🏼

reklama
wesolych-swiat.jpg

Oooooo, ja u Cz ;)
Ostatni transfer robił mi Skw. Przed transferem mówił - noooo Pani to weteranka i jaka uparta 😂. 2 zarodki 3 dniowe, mało kto tego dokonał 😂

Aaaaa i jestem zaskoczona, że Śliw. Tak do Ciebie powiedział.. miałam z nim do czynienia nie raz 😬
Widzę że Ty jesteś większą weteranką ode mnie 😉 I jeszcze bardziej uparta! Haha a myślałam że to ja im się najbardziej sprzeciwiam! Ja miałam do czynienia tylko ze swoim dr. On mi robił wszystko stymulację transfery i wszystkie wizyty. Aż się dziwię że Ty tak skakałaś!

Wiesz co przyczyna niby była jakaś infekcja w moim organizmie , stąd wody zaczęły odchodzić , które finalnie były zielone ... dlatego teraz obydwoje mamy antybiotyk .... ogólnie wczoraj to przeryczalam pół dnia , bo nie rozumiałam nic z tego , dziś już lepiej . Wyciągają mi go na rączki kilka razy dziennie , i dają możliwość przystawienia do piersi 🤗
Nie masz co płakać ( chyba ze ze szczęścia ;-) ), Kochana lepiej że miesiąc wcześniej niż miało być coś złego się wydarzyć, a tak chwilę poleży w inkubatorze I zaraz będzie śmigał jak zły:-)
Widzisz dają Ci go czyli wszystko jest dobrze :)

Z perspektywy czasu powiem, że odrobaczanie/ odgrzybianie. Jak to zrobiłam to na 2 transfery 2 udało mi się zajść w ciąże 🤷🏼‍♀️. Nie wierze w przypadki ..
Amh mam Ok 2,7
A invitro robiłam 2 klinikach. Pierwsze 3 w Invi med Gdynia a kolejne w Game ta Gdynia ;)
A żeby było jeszcze ciekawiej latam na wszystko z Islandii 😂😂
A mogę zapytać co robiłaś na odrobaczenie i odgrzybienie?🤔

Widzę że Ty jesteś większą weteranką ode mnie 😉 I jeszcze bardziej uparta! Haha a myślałam że to ja im się najbardziej sprzeciwiam! Ja miałam do czynienia tylko ze swoim dr. On mi robił wszystko stymulację transfery i wszystkie wizyty. Aż się dziwię że Ty tak skakałaś!
Mój dr też mi robi wszystko. Ale zważywszy na to, że miałam tyle stymulacji.. mój dr tez potrzebuje wolnego 😂

A mogę zapytać co robiłaś na odrobaczenie i odgrzybienie?🤔
Ja byłam akurat u babki, która się tym zajmuje. Po wynikach krwi, moim ciele, objawach wyszło, że mam przerost grzybów. Ale i tak brałam nalewkę na pasożyty.
Grzyby lubią słodkie, po oczyszczeniu nie miałam już ochoty na słodkie.
Nooo i co najważniejsze na 2 transfery 2 się udały. Co w moim przypadku jest cudem.
Z całego serca polecam się oczyścić. Na filmikach Barbary Kazany jest wszystko wyjaśnione. Mogę też Ci wysłać grupy na fejsbuku, na których znajdziesz nalewki/ tabletki ziołowe oczyszczające ☺️

reklama
Ja byłam akurat u babki, która się tym zajmuje. Po wynikach krwi, moim ciele, objawach wyszło, że mam przerost grzybów. Ale i tak brałam nalewkę na pasożyty.
Grzyby lubią słodkie, po oczyszczeniu nie miałam już ochoty na słodkie.
Nooo i co najważniejsze na 2 transfery 2 się udały. Co w moim przypadku jest cudem.
Z całego serca polecam się oczyścić. Na filmikach Barbary Kazany jest wszystko wyjaśnione. Mogę też Ci wysłać grupy na fejsbuku, na których znajdziesz nalewki/ tabletki ziołowe oczyszczające ☺️
Oooo super, będę wdzięczna 🙂

Do góry