reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Polecano dr Kaczynskiego w tej klinice
Tak tylko on na Mokotowie, a ja chciałam tu na Pradze Południe ze wzgl czysto estetycznych ..Na Mokotowie to jakiś głęboki PRL wnętrz, nie mówiąc już o miejscu gdzie mężczyźni oddają materiał do badania i maszerują z nim potem przez korytarrz by oddać do laboratorium.
A tyle kasy się tam zostawia. Albo te panie rejestratorki - miny jakby były tam za karę, albo lepiej miny srajacego kota - i krzyczą do ciebie jakby było się 3 m dalej.." A Pani dziś na inseminacje ?" "Placi pan za oddanie nasienia "No k.. dramat. Jak dla mnie.
Dlatego szukałam w tej drugiej lokalizacji.

A mogłabyś napisać?
Dr Jakub Wyroba z Krakovi. Robi mezoterapię jajników i inne rzeczy pobudzające AMH. Ja nie stosowałam, ale rozmawiałam z wieloma pacjentkami w poczekalni, które właśnie z tego powodu przyjeżdżały do niego z różnych części Polski, nawet z Gdańska. To mój lekarz prowadzący, który już doprowadził do jednej ciąży, a teraz walczymy o kolejną. Co ważne dla mnie - stale pod telefonem i nie zleca zbędnych badań.

Tak tylko on na Mokotowie, a ja chciałam tu na Pradze Południe ze wzgl czysto estetycznych ..Na Mokotowie to jakiś głęboki PRL wnętrz, nie mówiąc już o miejscu gdzie mężczyźni oddają materiał do badania i maszerują z nim potem przez korytarrz by oddać do laboratorium.
A tyle kasy się tam zostawia. Albo te panie rejestratorki - miny jakby były tam za karę, albo lepiej miny srajacego kota - i krzyczą do ciebie jakby było się 3 m dalej.." A Pani dziś na inseminacje ?" "Placi pan za oddanie nasienia "No k.. dramat. Jak dla mnie.
Dlatego szukałam w tej drugiej lokalizacji.
To idz do innej kliniki
Ja ucieklam od nich i uwazam za zmarnowane dwie (!!) stymulacje. Inv icta dr Ł ukaszuk byl polecany i to byl moj wybor vs Cz ale wybralam Cz z racji ze to byla nasza ostatnia proba. Nie wiem jak warunki lokalowe. Ale chyba finalnie nie to najwazniejsze jest.. w Cz luksusow nie bylo ale za to lekarz jakiego szukalam kilka lat!

Ja zastanawiam sie nad wizyta u niego. Zdobyłaś jakies informacje? :)
Miałam u niego jeden transfer i niestety nieudany, ale zawsze był miły, dostępny telefonicznie i nie spóźniał się. Mam dobre wrażenia. Natomiast teraz będę mieć wizytę po nieudanym transferze i chce mu zadać trochę pytań i też zobaczymy jak zareaguje.

reklama
Do góry