Polecano dr Kaczynskiego w tej kliniceNo i właśnie stąd opinie 3.5 na znanym lekarzu. W takim razie odpuszczam go.
reklama
Jessylox
Fanka BB :)
Dla mnie był miły, ale teraz przed drugą procedurą mam zamiar zadać mu bardzo dużo pytań, więc zobaczymy jak na to zareaguje, jak będzie niemiły i nie będzie chciał odpowiadać na pytania to zmienię lekarza.Ja mialam u niego 2 razy stymulacje i transfery.Bardzo oschly,nie kojarzy pacjentek.Co prawda ma po 2 stymulacji i 2 transferze coreczke ale 3 transfer uwazam ze z moim tsh nie powinnam go miec natomiast doktor stwierdzil ze nie widzi przeszkod.Zaufalam mu i niestety nici z tego transferu.Noestety moj wiek nie pozwala na kolejna procedure z dofinansowanoem wiec coreczka bedzie jedynaczka.Mysle ze gdybym jakims cudem mogla podejsc do kolejnej procedury nie zdecydowalabym sie na tego lekarza.
kasia12323
Początkująca w BB
U mnie dziś 8+6 i pierwszy raz w tej ciąży pojawiła się lekko brązowa wydzielina, aż się boje
Potwierdzam powyzsze. Dodam ze podczas zagrozenia mojego zycia po punkcji Pan Dr martwil sie tylko o to zeby wszyscy wiedzieli ze on wszystko dobrze zrobil i zeby w papierach bylo napisane ze jest wszystko ok. Nie polecam. Jedynie Pani pielegniarka martwila sie o mnie (i moje przerazenie ich przerazeniem sytuacja - umieram?! Spadek cisnienia).
Kliniki jako takiej tez niestety nie. Chyba ze dla latwych przypadkow. To nie pacjent powinien szukac przyczyn tylko lekarz. Choc na plus mozliwosc szczegolowej rozmowy z embriologiem - o mozliwych przyczynach niepowodzen na podstawie rozwoju naszych zarodkow. Odpowiadal szczegolowo na wszystkie moje pytania (telefonicznie).
rowniez jak Kasiekt nie polecam. Totalnie NIE. Podejscie do pacjentki (cierpiacej na nieplodnosc pod kazdym wzgledem) tragiczne.
Zgadzam sie.Potwierdzam powyzsze. Dodam ze podczas zagrozenia mojego zycia po punkcji Pan Dr martwil sie tylko o to zeby wszyscy wiedzieli ze on wszystko dobrze zrobil i zeby w papierach bylo napisane ze jest wszystko ok. Nie polecam. Jedynie Pani pielegniarka martwila sie o mnie (i moje przerazenie ich przerazeniem sytuacja - umieram?! Spadek cisnienia).
Kliniki jako takiej tez niestety nie. Chyba ze dla latwych przypadkow. To nie pacjent powinien szukac przyczyn tylko lekarz. Choc na plus mozliwosc szczegolowej rozmowy z embriologiem - o mozliwych przyczynach niepowodzen na podstawie rozwoju naszych zarodkow. Odpowiadal szczegolowo na wszystkie moje pytania (telefonicznie).
rowniez jak Kasiekt nie polecam. Totalnie NIE. Podejscie do pacjentki (cierpiacej na nieplodnosc pod kazdym wzgledem) tragiczne.
Potwierdzam, albo dr Rawski, ale z nim taki byl kiedyś problem, że przyjmował tylko dwa dni w tygodniuPolecano dr Kaczynskiego w tej klinice
Nie znam takiego konkretnego..;(A czy możecie polecić jakiegoś lekarza, który się specjalizuje przypadkami z bardzo niskim AMH?
A z jakiegoś konkretnego miasta?
I jak sytuacja?U mnie dziś 8+6 i pierwszy raz w tej ciąży pojawiła się lekko brązowa wydzielina, aż się boje
Cos wiecej sie dzieje czy tylko to plamienie?
Anahstasia
Aktywna w BB
Znam w Krakowie, o ile to miasto wchodzi w grę.A czy możecie polecić jakiegoś lekarza, który się specjalizuje przypadkami z bardzo niskim AMH?
kasia12323
Początkująca w BB
Nie. Tylko przez chwilę takie brązowe i wieczorem już był spokójNie znam takiego konkretnego..;(
A z jakiegoś konkretnego miasta?
I jak sytuacja?
Cos wiecej sie dzieje czy tylko to plamienie?
reklama
Ruda08
Fanka BB :)
Pewnie uszkodziłaś jakieś naczynko czy wkładaniu progesteronuNie. Tylko przez chwilę takie brązowe i wieczorem już był spokój
Podziel się: