Leanne
Fanka BB :)
A wiesz z Invimedu w Waw słyszałam dużo dobrych opinii o dr Rawskim.Niestety Warszawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A wiesz z Invimedu w Waw słyszałam dużo dobrych opinii o dr Rawskim.Niestety Warszawa
A co oznacza CZ ?To idz do innej kliniki
Ja ucieklam od nich i uwazam za zmarnowane dwie (!!) stymulacje. Inv icta dr Ł ukaszuk byl polecany i to byl moj wybor vs Cz ale wybralam Cz z racji ze to byla nasza ostatnia proba. Nie wiem jak warunki lokalowe. Ale chyba finalnie nie to najwazniejsze jest.. w Cz luksusow nie bylo ale za to lekarz jakiego szukalam kilka lat!
Ooo to ten sam, ktorego polecała jedna lekarka, kurcze ale trochę daleko.Dr Jakub Wyroba z Krakovi. Robi mezoterapię jajników i inne rzeczy pobudzające AMH. Ja nie stosowałam, ale rozmawiałam z wieloma pacjentkami w poczekalni, które właśnie z tego powodu przyjeżdżały do niego z różnych części Polski, nawet z Gdańska. To mój lekarz prowadzący, który już doprowadził do jednej ciąży, a teraz walczymy o kolejną. Co ważne dla mnie - stale pod telefonem i nie zleca zbędnych badań.
U mnie zmarnowane 3 stymulacje, serioooTo idz do innej kliniki
Ja ucieklam od nich i uwazam za zmarnowane dwie (!!) stymulacje. Inv icta dr Ł ukaszuk byl polecany i to byl moj wybor vs Cz ale wybralam Cz z racji ze to byla nasza ostatnia proba. Nie wiem jak warunki lokalowe. Ale chyba finalnie nie to najwazniejsze jest.. w Cz luksusow nie bylo ale za to lekarz jakiego szukalam kilka lat!
A kogo polecasz z Novum?, jak patrzę na ceny to InviMed zrównało się z Novum. Konkret podnieśli ceny więc, nie ma według mnie różnicy.U mnie zmarnowane 3 stymulacje, seriooo
I Ty i Maszkaa jesteście z Warszawy tak?A kogo polecasz z Novum?, jak patrzę na ceny to InviMed zrównało się z Novum. Konkret podnieśli ceny więc, nie ma według mnie różnicy.
CzechyA co oznacza CZ ?
A u kogo byłaś na Moko ?