reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mensinorm, Rekovelle, Androtop i ACC.
Jak czułaś się później? Po punkcji. Przed transferem. Po. Czy był był moment krytyczny? Złe samopoczucie?
Nic z tych rzeczy :-)
Po punkcji trochę bolał mnie brzuch przy chodzeniu, ale wzięłam chyba tylko jeden paracetamol... Samopoczucie bardzo OK. Przed punkcją zresztą też, bo nie miałam żadnych objawów ze strony brzucha ;-) Dzień transferu - zupełnie normalny. Gorzej chyba było potem, po progesteronie właśnie - zawroty głowy, spadek nastroju...

reklama
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki.
I... gratuluję cierpliwości ;) Ja bym nie wytrzymała i zrobiła test przed betą. Wolałabym wiedzieć od razu. U mnie dziś 5 dzień brania leków przed punkcją. To moja pierwsza procedura. Fizycznie czuję się bardzo dobrze. W myślach... zastanawiam się, co będzie dalej. Wszystko jest dla mnie nowe (choć może już nie aż tak bardzo dzięki Waszym wpisom ;))
My też trzymamy za Ciebie ✊🏻🍀 Niech się dużo ładnych jajeczek wyhoduje :)

Dziewczyny transfer w tym cyklu🥰
Od dziś mam brać estrofem. W zaleceniach mam 2 tabletki dziennie. Pisałam dziś smsa do lekarza z wynikami, ale napisać na temat estrofemu zapomniałam calkowicie.
Nie wiem teraz czy mam wziąć dziś te 2 tabletki, czy tylko już jedna?

Dziewczyny transfer w tym cyklu🥰
Od dziś mam brać estrofem. W zaleceniach mam 2 tabletki dziennie. Pisałam dziś smsa do lekarza z wynikami, ale napisać na temat estrofemu zapomniałam calkowicie.
Nie wiem teraz czy mam wziąć dziś te 2 tabletki, czy tylko już jedna?
Ja bym na twoim miejscu wzięła jedna :) bo pewnie będziesz brać jedna rano i jedna wieczorem

reklama
Do góry