reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mensinorm, Rekovelle, Androtop i ACC.
Jak czułaś się później? Po punkcji. Przed transferem. Po. Czy był był moment krytyczny? Złe samopoczucie?
Nic z tych rzeczy :-)
Po punkcji trochę bolał mnie brzuch przy chodzeniu, ale wzięłam chyba tylko jeden paracetamol... Samopoczucie bardzo OK. Przed punkcją zresztą też, bo nie miałam żadnych objawów ze strony brzucha ;-) Dzień transferu - zupełnie normalny. Gorzej chyba było potem, po progesteronie właśnie - zawroty głowy, spadek nastroju...

reklama
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki.
I... gratuluję cierpliwości ;) Ja bym nie wytrzymała i zrobiła test przed betą. Wolałabym wiedzieć od razu. U mnie dziś 5 dzień brania leków przed punkcją. To moja pierwsza procedura. Fizycznie czuję się bardzo dobrze. W myślach... zastanawiam się, co będzie dalej. Wszystko jest dla mnie nowe (choć może już nie aż tak bardzo dzięki Waszym wpisom ;))
My też trzymamy za Ciebie ✊🏻🍀 Niech się dużo ładnych jajeczek wyhoduje :)

Dziewczyny transfer w tym cyklu🥰
Od dziś mam brać estrofem. W zaleceniach mam 2 tabletki dziennie. Pisałam dziś smsa do lekarza z wynikami, ale napisać na temat estrofemu zapomniałam calkowicie.
Nie wiem teraz czy mam wziąć dziś te 2 tabletki, czy tylko już jedna?

Dziewczyny transfer w tym cyklu🥰
Od dziś mam brać estrofem. W zaleceniach mam 2 tabletki dziennie. Pisałam dziś smsa do lekarza z wynikami, ale napisać na temat estrofemu zapomniałam calkowicie.
Nie wiem teraz czy mam wziąć dziś te 2 tabletki, czy tylko już jedna?
Ja bym na twoim miejscu wzięła jedna :) bo pewnie będziesz brać jedna rano i jedna wieczorem

reklama
Do góry