Super podejście i tak ma być. A to był twój pierwszy transfer?Mam nadzieję że kiedyś w końcu zobaczę dwie kreski na teście ciążowym. . Pan doktor kazał jeszcze powtórzyć za 2 dni. Ale leki już odstawiam. Mam jeszcze 3 blaski dobrej klasy więc staram się myśleć pozytywnie. Nie uronilam ani jednej łzy niepłodność uczy pokory
reklama
PAULANGELA
Fanka BB :)
Pierwszy. Wcześniej dwie inseminację i ogólnie ponad 5 lat starań ale no nic działamy dalejSuper podejście i tak ma być. A to był twój pierwszy transfer?
Karpatka89
przyszła mama 2023
Zaciekawiona BB
Cześć ja chętnie odkupię za symboliczną kwotęCześć, potrzebuję któraś neoparin 0,4 bo zostało mi kilka opakowań.
Coffe18
U mnie póki co bez zmian . Czekamy na małpiszona i idziemy po dzieckoDam znać znajoma robi betę w środę a co u Ciebie ja będę podchodzić w marcu do transferu już 9
To będzie nasz 3 transfer … miejmy nadzieje ze przysłowie do 3 razy sztuka w naszym przypadku się spełni …
Oby marzec był dla nas wszystkich łaskawy
Coffe18
Bardzo mi przykro …Mam nadzieję że kiedyś w końcu zobaczę dwie kreski na teście ciążowym. . Pan doktor kazał jeszcze powtórzyć za 2 dni. Ale leki już odstawiam. Mam jeszcze 3 blaski dobrej klasy więc staram się myśleć pozytywnie. Nie uronilam ani jednej łzy niepłodność uczy pokory
Zgodzę się z tobą całkowicie …
Po takich przejściach jak my staraczki mamy za sobą to twardnieje dupa oj twardnieje ….
Mocno Cię przytulam
Rozumiem. Czytałam niedawno, że pierwszy transfer bardzo rzadko się udaje. U mnie po pierwszym wzrosła beta, był pęcherzyk i czekaliśmy na serduszko, ale niestety ciąża przestała się rozwijać. To bolało bardziej niż gdyby od razu się nie udało.Pierwszy. Wcześniej dwie inseminację i ogólnie ponad 5 lat starań ale no nic działamy dalej
Masz super podejście i naprawdę zazdraszczam pozytywnego myślenia
Za wszytskie punkcje, transfery oraz bety trzymam ogromne kciuki. Sama niedawno walczyłam o swoje małe ogromne szczęście. Transfer udany przy drugim podjesciu i obecnie mam prawie 16 tydzien ciąży.
Dziewczyny po moich próbach i straniach mam do sprzedania
Mensinorm 75j.m. 1 sztuka ważne do 03.2023
Ovitrelle 250 mikrogramów 1 sztuka ważne do 06.2023
Gonapeptyl 0,1mg/1ml 5 sztuk ważne do 10.2023
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zapraszam na priv
Dziewczyny po moich próbach i straniach mam do sprzedania
Mensinorm 75j.m. 1 sztuka ważne do 03.2023
Ovitrelle 250 mikrogramów 1 sztuka ważne do 06.2023
Gonapeptyl 0,1mg/1ml 5 sztuk ważne do 10.2023
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zapraszam na priv
przyszła mama 2023
Zaciekawiona BB
Cześć czy aktualne ?
Cześć, potrzebuję któraś neoparin 0,4 bo zostało mi kilka opakowań.
reklama
PAULANGELA
Myślę pozytywnie bo jednak jeszcze mam te 3 zarodeczki i jest czym działać. A jak to mój lekarz powiedział "z tego musi być chociaż jeden dzieciak". Teraz ja będę mocnooo trzymać kciuki za twoją betęRozumiem. Czytałam niedawno, że pierwszy transfer bardzo rzadko się udaje. U mnie po pierwszym wzrosła beta, był pęcherzyk i czekaliśmy na serduszko, ale niestety ciąża przestała się rozwijać. To bolało bardziej niż gdyby od razu się nie udało.
Masz super podejście i naprawdę zazdraszczam pozytywnego myślenia
Podziel się: