reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam nadzieję że kiedyś w końcu zobaczę dwie kreski na teście ciążowym. 🙏. Pan doktor kazał jeszcze powtórzyć za 2 dni. Ale leki już odstawiam. Mam jeszcze 3 blaski dobrej klasy więc staram się myśleć pozytywnie. Nie uronilam ani jednej łzy 💪 niepłodność uczy pokory 😐
Super podejście i tak ma być. A to był twój pierwszy transfer?

reklama
Dam znać znajoma robi betę w środę a co u Ciebie ja będę podchodzić w marcu do transferu już 9
U mnie póki co bez zmian . Czekamy na małpiszona i idziemy po dziecko ♥️
To będzie nasz 3 transfer … miejmy nadzieje ze przysłowie do 3 razy sztuka w naszym przypadku się spełni …

Oby marzec był dla nas wszystkich łaskawy ✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

Mam nadzieję że kiedyś w końcu zobaczę dwie kreski na teście ciążowym. 🙏. Pan doktor kazał jeszcze powtórzyć za 2 dni. Ale leki już odstawiam. Mam jeszcze 3 blaski dobrej klasy więc staram się myśleć pozytywnie. Nie uronilam ani jednej łzy 💪 niepłodność uczy pokory 😐
Bardzo mi przykro …

Zgodzę się z tobą całkowicie …
Po takich przejściach jak my staraczki mamy za sobą to twardnieje dupa oj twardnieje ….

Mocno Cię przytulam ♥️

Pierwszy. Wcześniej dwie inseminację i ogólnie ponad 5 lat starań😮‍💨 ale no nic działamy dalej 💪
Rozumiem. Czytałam niedawno, że pierwszy transfer bardzo rzadko się udaje. U mnie po pierwszym wzrosła beta, był pęcherzyk i czekaliśmy na serduszko, ale niestety ciąża przestała się rozwijać. To bolało bardziej niż gdyby od razu się nie udało.
Masz super podejście i naprawdę zazdraszczam pozytywnego myślenia :)

Za wszytskie punkcje, transfery oraz bety trzymam ogromne kciuki🤞🤞🤞. Sama niedawno walczyłam o swoje małe ogromne szczęście. Transfer udany przy drugim podjesciu i obecnie mam prawie 16 tydzien ciąży.
Dziewczyny po moich próbach i straniach mam do sprzedania
Mensinorm 75j.m. 1 sztuka ważne do 03.2023
Ovitrelle 250 mikrogramów 1 sztuka ważne do 06.2023
Gonapeptyl 0,1mg/1ml 5 sztuk ważne do 10.2023

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany zapraszam na priv 🤩

reklama
Rozumiem. Czytałam niedawno, że pierwszy transfer bardzo rzadko się udaje. U mnie po pierwszym wzrosła beta, był pęcherzyk i czekaliśmy na serduszko, ale niestety ciąża przestała się rozwijać. To bolało bardziej niż gdyby od razu się nie udało.
Masz super podejście i naprawdę zazdraszczam pozytywnego myślenia :)
Myślę pozytywnie bo jednak jeszcze mam te 3 zarodeczki i jest czym działać. 😉 A jak to mój lekarz powiedział "z tego musi być chociaż jeden dzieciak😂". Teraz ja będę mocnooo trzymać kciuki za twoją betę💪✊👍🤜

Do góry