reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej ja już w domku po transferze :) Teraz tylko spokojnie czekać na betę 😂
Mam pytanie do dziewczyn, które brały Flexiparine, czy inne przeciwzakrzepowe. Od kiedy je miałyście brać? Od jutra rano czy dziś jeszcze powinnam zrobić zastrzyk popołudniu? Niestety zapomniałam o to dopytać lekarza, a na karcie od immunologa mam napisane od dnia transferu.
Ja bym wzięła już dziś ... Skoro tak immunolog napisał ... 😉

reklama
Hej, byłam dzis na pierwszej kontroli po rozpoczęciu stymulacji (5 dzień stymulacji) Mam na ten moment 12 pęcherzyków, czy to cokolwiek wróży? (Dobrze, zle,nie ma co kierować się liczba?😂) w środę mam kolejna wizyte i będę wiedzieć już pewnie kiedy dokładnie punkcja. Powiem szczerze ze nie czytałam do tej pory za dużo na forach żeby się nie nakręcać/stresować/martwić wiec dopiero zaczynam się dowiadywać z czego się cieszyc w czym się martwić…Dzieki!

Dziewczyny znajoma robiła dziś betę 34.6 jest 10 dzień od transferu czy ta beta nie za niską bo ona się martwi

A jaki zarodek 3 czy 5 dniowy? Jak 5 dniowy to trochę niska beta. Jeśli chodzi o 3 dniowy to nie pomogę bo nie mialam takiego zarodka transferowanego wiec nie bardzo wiem jak to się kształtuje.
Ale nadzieję trzeba mieć zawsze. Życzę żeby było wszystko dobrze 🌷

A jaki zarodek 3 czy 5 dniowy? Jak 5 dniowy to trochę niska beta. Jeśli chodzi o 3 dniowy to nie pomogę bo nie mialam takiego zarodka transferowanego wiec nie bardzo wiem jak to się kształtuje.
Ale nadzieję trzeba mieć zawsze. Życzę żeby było wszystko dobrze 🌷
Zarodek u niej 5 dniowy transfer miała 10 lutego ona

Hej ja już w domku po transferze :) Teraz tylko spokojnie czekać na betę 😂
Mam pytanie do dziewczyn, które brały Flexiparine, czy inne przeciwzakrzepowe. Od kiedy je miałyście brać? Od jutra rano czy dziś jeszcze powinnam zrobić zastrzyk popołudniu? Niestety zapomniałam o to dopytać lekarza, a na karcie od immunologa mam napisane od dnia transferu.
Ja Np ostatni transfer miałam o godzinie 12:20 . Wieczorem tego samego dnia acard a heparynę dopiero na następny dzień rano .
Z tą różnicą ze ja z immunologiem zupełnie kontaktu nie miałam . Tak zalecił mi lekarz prowadzący z kliniki i tak tez uczyniłam 😊

Dziewczyny trzymajcie jutro mocno kciuki. Idę na betę 😉 jeszcze mam cichutka nadzieję że dzisiejszy test kłamał😐jutro 7dpt(5dniowej blastki)
Powodzenia :) Trzymam kciuki, mi lekarz kazał zrobić betę dopiero 10 dnia, ale nie wiem czy wytrzymam ;)
A jak się czujesz? Mnie pobolewa podbrzusze po dzisiejszym transferze, jutro wezmę No spę, bo czytałam że można.

reklama
Dziewczyny znajoma robiła dziś betę 34.6 jest 10 dzień od transferu czy ta beta nie za niską bo ona się martwi
Tak jak @paulina.k123 napisała …
Beta wydaje się byc niska jak na ten dzień … warto jednak sprawdzic przyrosty , z niejednego leniuszka urodził się potem zdrowy dzidziuś . Trzymam kciuki i daj znać jak kolejny przyrost wyglada .

Do góry