reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jestem z Wami i trzymam kciuki za wszystkie ☺️ ją chyba umrę od tej zgagi... W sobotę planuję bete będzie 5dpt dwóch blastocyst (jedna już wyszła z otoczki). Myślicie że powinna coś wyjść??🤔🤔

kraków do tej pory Parens
Nie wiem czy miałas do czynienia z tą panią dr ale znajoma mega poleca dr Esterę Kłosowicz właśnie z tej kliniki z której korzystasz .

Nie poddawaj się ✊
To jest bardzo trudna i nie równa walka Ale wszystkie dobrze wiemy po przykładach naszych in vitrowych koleżanek ze warto ❤

Ja mam kiepskie doświadczenie z ta klinika. Moze zobacz na gyncentrum albo macierzynstwo?
Nie wiem czy miałas do czynienia z tą panią dr ale znajoma mega poleca dr Esterę Kłosowicz właśnie z tej kliniki z której korzystasz .

Nie poddawaj się ✊
To jest bardzo trudna i nie równa walka Ale wszystkie dobrze wiemy po przykładach naszych in vitrowych koleżanek ze warto ❤
wiem o ktora p.doktor chodzi tez slyszałam o niej same dobre zdanie ja bylam u dr.janeczko
mąz nie bardzo do niego pozytywnie nastawiony raz byl ze mna na wizycie i poza propozycja pgt nic
doktor nie powiedzial za duzo nie wiem moze taki juz jest wizyty u niego do dlugich nie nalezaly malo mowi
nie bardzo mial chyba pomysl na mnie chociaz wyniki mam jak na wiek(40) nienajgorsze amh 6 o ile dobrze pamietam stymulacje tez ladnie przeslam koncowo 5 zarodkow klasa 5ab lub 5aa generalnie wizyta max 10 minut patrzenie w monitor plus recepta staly schemat cyclogest/estrofem/encorton o ktorego stosowanie sie zapytalam po transfersze od kiedy mam go brac bo mi nie powiedzial nie mam za duzo porownania do innych klinik /lekarzy nie wiem wiec czy wszedzie tak szybko sie "zbywa " pacjenta
a przemial w tej klinice jest mega jak wyszly mi didimery za wysokie ktore nie powiedzial po co kazal zrobic to przerwal przygotowania do transferu nie zalecajac nic no przyjsc w kolejnym cyklu albo
"no nie rosnie" chodzilo o estradiol ale dlaczego nie rosnie co moze byc przyczyna i co mozemy zmienic juz sie nie dowiedzialam i tak kolejny cykl 2 wizyty plus badania co miesiac to samo ten sam schemat mialam w pewnym momencie wrazenie kasa sie zgadza a ze pacjent dalej chory to juz niewazne
dobra wylalam troche zalu jest mi chyba juz lepiej
korona na glowe i walczymy dalej

reklama
Do góry