reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie można wypisać z 12.01 z wizyty serduszkowej. Serduszko widziałam juz wczoraj. Ale nie wiem kiedy wyjdę ze szpitala ale raczej wizyta się nie odbędzie w tym terminie.

Hej, mam pytanko :-)
Która klinike w Warszawie polecacie pod wzgledem badania zarodków i opieki ?
Chciałabym też aby prowadził mnie jeden lekarz od początku do końca, zeby nie było tak że z wizyty na wizytę będzie ktoś inny :-)
Jestem wstepnie zapisana do Gamety, ale zastanawiam się czy dobrze wybrałam.
Myślałam też o Novum o dr Lewandowskim.
Mam nieprawidlowy kariotyp i dwie straty za sobą z powodu wad płodu, dlatego musi byc koniecznie badanie zarodków :-)

Chciałabym też aby prowadził mnie jeden lekarz od początku do końca, zeby nie było tak że z wizyty na wizytę będzie ktoś inny :-)
Mam nieprawidlowy kariotyp i dwie straty za sobą z powodu wad płodu, dlatego musi byc koniecznie badanie zarodków :-)
Novum nie prowadzi badania zarodków. W wyjątkowych sytuacjach zajmują się tym (wady genetyczne u rodziców) przekazując zarodki do innej kliniki do badania. Mój lekarz z Novum mówił, że mieli jeden taki przypadek.

reklama
Hej, u doktora Lewando.wskiego nie ma szans żeby każda wizyta byla u niego. Wizyta wstępna i stymulacyjna jest u niego, a monitoringi itd. u innych lekarzy. Mnie to mega wkurzało. Dodatkowo niektórzy lekarze nie chca odpowiadać na pytania, zasłaniając sie tym, że nie są moimi lekarzami (chyba boją się szefa). W Novum ogólnie nie badają zarodkow i są temu przeciwni, ale pewnie w konkretnych wskazaniach jest taka opcja.
Natomiast na mam porównanie invimedu i novum warszawa, i ta pierwsza niestety wypada bardzo słabo.

Do góry