reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie chyba nic z tego na beta HCG nie byłam zrobiłam sikanca biel bieli 😭😭😭😭 ja się chyba załamie nie wiem czy jest sens jechać jeszcze się łudzić

Cuda się chyba dwa razy nie przydarzają 😭😭 a miałam taką nadzieję że tym razem się uda jak zabrano mi jedno śnieżynkę to ten trzeci transfer się uda chociaż nie mam już co transferować to była 5 ostatnia 😭😭😭😭

Wiem pojadę co mam zrobić wyniku nie zmienię i tak już siostra mnie pociesza że jej na 3 ciążę tylko przy pierwszym test pozytywny wyszedł

Ja już po wizycie u prowadzącego , chyba nie pozostaje mi nic innego jak szukać imienia dla synka ❤️ wymodlonego , wywalczonego . Mojego ukochanego ❤️❤️

Żeby chociaż się zasłonił troszkę 🤣🤣🤣🤭 zero wstydu 🤣🤣🤣🤣🤣🤭🙈 ciekawe po kim to ma 🙈🤣🤣🤣🤣🤭

Mój ukochany ❤️❤️❤️❤️

Załączniki

• IMG_20230105_101724.jpg
    IMG_20230105_101724.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Oj tak jak mówisz , koniec że stresem 🙈🙈🙈 na chwilę mogę odetchnąć ... 😍😍 A tak naprawdę to po mału zaczyna do mnie dochodzić że to się dzieje naprawdę . Nigdy ale to nigdy nie sądziłam że będę ma takim etapie , że będę w ciąży , będę nosić nowe życie pod sercem ... A to się dzieje 🙈😍😍
Jak zaczniesz czuć ruchy dziecka to dopiero będzie "dziwnie" 😂😂

Do góry