eij
Fanka BB :)
Ja robiłam zawsze rano koło 7 i ok 13 miałam wynikiA u mnie nie ma jeszcze wyniku dopiero jutro po południu , wy tez tak długo czekaliście na wynik HCG ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja robiłam zawsze rano koło 7 i ok 13 miałam wynikiA u mnie nie ma jeszcze wyniku dopiero jutro po południu , wy tez tak długo czekaliście na wynik HCG ?
W diagnostyce czekałam dobę a poza nią kilka godzin ..A u mnie nie ma jeszcze wyniku dopiero jutro po południu , wy tez tak długo czekaliście na wynik HCG ?
Jeszcze się nie umówiłam na usg, w zasadzie to nawet nie wiem na kiedy mam się umówić by cokolwiek było widać. Fajnie by było się umówić żeby było widać pęcherzyk z zarodkiem. Ale to najwcześniej pewnie za 3 tygodnie ?To może być tak jak pisałam, że jedno dzieciątko z Tobą zostało. Kiedy masz USG?
To jedziemy na tym samym wózku, ja w poprzedniej ciązy miałam w 13dpt 3 dniowy zarodek bete prawie 400. Teraz przy blastce w 8dpt 58, wiec bardzo podobnie jak TY. Jutro idę na drugą weryfikacje i zobaczymy<3To była 3 weryfikacja, ale raczej jeszcze zrobię
6 dpt 26
9 dpt 58,61
11 dpt 110,50
Nie wiem czy wszystko ok, Niby przyrost jest, ale.. Bardziej sugeruje się tym że w poprzedniej ciąży miałam 6 dpt 33 9dpt 106 a 11 dpt ponad 300 a teraz te same dni i takie niskie wartości. Miałam teraz podawane dwa zarodki.
mnie umówili w klinice na 20 grudnia wstępnieJeszcze się nie umówiłam na usg, w zasadzie to nawet nie wiem na kiedy mam się umówić by cokolwiek było widać. Fajnie by było się umówić żeby było widać pęcherzyk z zarodkiem. Ale to najwcześniej pewnie za 3 tygodnie ?
Ja pierwsze USG miałam 16 dpt, drugie 23 dpt. Lekarz nie mówił Ci na kiedy masz się umówić na badanie?Jeszcze się nie umówiłam na usg, w zasadzie to nawet nie wiem na kiedy mam się umówić by cokolwiek było widać. Fajnie by było się umówić żeby było widać pęcherzyk z zarodkiem. Ale to najwcześniej pewnie za 3 tygodnie ?
Ty się lepiej matka weź za jakieś robótkiTo nie jest tak że one mnie nie bolą , bo bolą ale np. teraz bardzo za godzinę troszkę a po 3 godzinach nie mogę ich dotknąć ... Czuć je cały czas , i mam kucia ... Ja po prostu mam huśtawkę emocjonalna ja wiem że wszystko będzie dobrze , czuję to ... Muszę !! Obiecałam sobie że tym razem nie zwatpie w moje dzieciątko za kilka dni znów się zobaczymy
Hahahah ja się chyba przez 9 miesięcy nie ogarnę ... Już w sumie 7Ty się lepiej matka weź za jakieś robótki
trzymam kciuki, daj znaćTo jedziemy na tym samym wózku, ja w poprzedniej ciązy miałam w 13dpt 3 dniowy zarodek bete prawie 400. Teraz przy blastce w 8dpt 58, wiec bardzo podobnie jak TY. Jutro idę na drugą weryfikacje i zobaczymy<3
No właśnie nie mówił kiedy mam się pojawić. 16 dpt było coś widać u Ciebie ? 23 dpt to pewno pęcherzyk tylko ?Ja pierwsze USG miałam 16 dpt, drugie 23 dpt. Lekarz nie mówił Ci na kiedy masz się umówić na badanie?