Kasia19881988
Fanka BB :)
Dziś o 16 będą moje wyniki z bety
Mimo tego ze na teście dwie kreski to mam obawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w ogóle nie mam objawów. Jakbym nie miała świadomości, że na transferze byłam i wczoraj moją kropeczkę na usg widziałam, to w życiu bym nie przypuszczała, że w ciąży jestem
Będzie dobrze. Pozytywne myślenie tylko nas uratuje.
Ja jednak normalna nie jestem wszystko przez podejrzewam rano pisze że nie mam żadnych dolegliwości a teraz ledno do domu dotarłam na dworze z psem prawie dzięki Bogu tego nie zrobiłam teraz mnie mdli więc leże i odpoczywam . Jeszcze brzuch zaczoł boleć ... Ale to akurat normalne teraz zwariuje do poniedziałkuJa w ogóle nie mam objawów. Jakbym nie miała świadomości, że na transferze byłam i wczoraj moją kropeczkę na usg widziałam, to w życiu bym nie przypuszczała, że w ciąży jestem
Będzie dobrze. Pozytywne myślenie tylko nas uratuje.
Będzie pięknie , będziesz grubaDziś o 16 będą moje wyniki z bety
Jeśli boli to bierz. I dodatkowo magnez.Dziewczyny, w poniedziałek miałam transfer 5 dniowej blastocysty. Od transferu cały czas pobolewa mnie podbrzusze. Myślicie ze powinnam włączyć nospe max 3x1? Jest to mój trzeci transfer, we wcześniejszych nieudanych bóle pojawiały się około 6 dpt.
Kochana ciesz się, uwierz, chciej jak najmniej objawów później będziesz wspominała czasy jak to fajnie było bez objawówEh... Nie wiem jak wytrzymam do wizyty.. Mam wrażenie że wszystkie objawy mi minęły aż jej się boje normalnie piersi bolą mega w nocy jak się przewracam z boku na bok to az się budzę taki ból a w ciągu dnia tylko przy dotyku no i teraz mi delikatnie niedobrze .... Ale to nie jest to co było tydzień czy dwa tygodnie temu, no i chwilami ten ból jak na @ ... Ale słabszy ... aaaaa chyba przeszłość daje o sobie znać i wraca strach , lek i niepokój .... Doła mam
U mnie beta 3 dpt była 25 ale to mógł być ovitrelle jeszcze, później 7 dpt 147 i 10 dpt 432Gdyby dwa się zagnieżdziły to chyba na początku byłaby wyższa beta a że przetrwał jeden to może spadła by delikatnie ? Sama nie wiem. Dziś poszłam na kolejną betę. Zobaczymy
Czyli ok. Bo u mnie w poprzedniej ciąży miałam 6dpt 33 9 dpt 120 a teraz ? 6dp 26 9 dopt 58,61 wiec widzę różnicę i dlatego sie martwię, dlaczego tak.U mnie beta 3 dpt była 25 ale to mógł być ovitrelle jeszcze, później 7 dpt 147 i 10 dpt 432
I jak tam ??? Czekam z niecierpliwością jak na swojąDziś o 16 będą moje wyniki z bety
Jak pisałam wyżej. Ja miałam mocne bóle podbrzusza przy 1 transferze od samego początku. Na 3 dzień dostałam tak silnego, że aż sobie kucnęłam. Poszłam na drugi dzień sprawdzić progesteron i okazało się że mam jedynie 3,89. Pewnie przez to pojawił się tak mocny skórcz.Dziewczyny, w poniedziałek miałam transfer 5 dniowej blastocysty. Od transferu cały czas pobolewa mnie podbrzusze. Myślicie ze powinnam włączyć nospe max 3x1? Jest to mój trzeci transfer, we wcześniejszych nieudanych bóle pojawiały się około 6 dpt.