reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie nie mówił kiedy mam się pojawić. 16 dpt było coś widać u Ciebie ? 23 dpt to pewno pęcherzyk tylko ?
Ja byłam teraz 21dpt był pecherzyk a w 29 dpt był zarodek z bijącym serduszkiem 😍😍 teraz idę w 42 dpt 🙈 🤣🙈 ( już się chyba na tym etapie tak nie liczy 🤣🤣🤣🙈🤦‍♀️) więc idę 8+6 i mam nadzieję że ta wizyta mnie uspokoi na długo , a przynajmniej do następnej wizyty 🙏🙏🙏❤️

reklama
Już mam stresa mega ... Czy to jest bardzo niebezpieczne ?? 😔Coś się może stać ??? Eh... Z chęcią zaraz jeszcze raz bym poleciała na wyniki 😔😔😔
ja miałam posiew i wyszła bakteria a leżąc w szpitalu na podtrzymaniu lekarz dyżurujący kazał mi wziąć dopochwowo lek który bierze się doustnie codziennie miałam co innego aż do momentu przyjścia mojego lekarza z kliniki i dzięki Bogu nic się nie stało brałam też tak jak @eij dodatkowy antybiotyk na bolerioze i z Wercia wszystko ok i tak będzie też u Ciebie

reklama
Nie wiem czemu przeszłam na tryb czarnowidztwa. Trzymałam się, byłam dzielna. Chyba po prostu dochodzę do swojej granicy i do ostatniego transferu podchodzę bez wiary.
Czasami lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż znowu rozczarować. Pewne jest jedno, że warto walczyć do końca swoich możliwości.
Ale strasznie mi przykro 😥
Po porodzie lepiej nie będzie 🫣
Marzę o przespaniu 6h z rzędu 😆
Jolka jest łaskawa i w nocy śpi ok 5-6 h pomijając jeden posiłek ale i tak wtedy zawsze coś się znajdzie do ogarnięcia, np wziąć prysznic 😂
Ja to o dziwo dobrze reaguję na te ciągłe pobudki... Nie sądziłam, że tak będzie, bo ja straszny śpioch zawsze byłam i mogłam zabić, gdy ktoś mnie obudził bez sensu.

Do góry