reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie nie mówił kiedy mam się pojawić. 16 dpt było coś widać u Ciebie ? 23 dpt to pewno pęcherzyk tylko ?
Ja byłam teraz 21dpt był pecherzyk a w 29 dpt był zarodek z bijącym serduszkiem 😍😍 teraz idę w 42 dpt 🙈 🤣🙈 ( już się chyba na tym etapie tak nie liczy 🤣🤣🤣🙈🤦‍♀️) więc idę 8+6 i mam nadzieję że ta wizyta mnie uspokoi na długo , a przynajmniej do następnej wizyty 🙏🙏🙏❤️

reklama
Już mam stresa mega ... Czy to jest bardzo niebezpieczne ?? 😔Coś się może stać ??? Eh... Z chęcią zaraz jeszcze raz bym poleciała na wyniki 😔😔😔
ja miałam posiew i wyszła bakteria a leżąc w szpitalu na podtrzymaniu lekarz dyżurujący kazał mi wziąć dopochwowo lek który bierze się doustnie codziennie miałam co innego aż do momentu przyjścia mojego lekarza z kliniki i dzięki Bogu nic się nie stało brałam też tak jak @eij dodatkowy antybiotyk na bolerioze i z Wercia wszystko ok i tak będzie też u Ciebie

reklama
Nie wiem czemu przeszłam na tryb czarnowidztwa. Trzymałam się, byłam dzielna. Chyba po prostu dochodzę do swojej granicy i do ostatniego transferu podchodzę bez wiary.
Czasami lepiej się pozytywnie zaskoczyć, niż znowu rozczarować. Pewne jest jedno, że warto walczyć do końca swoich możliwości.
Ale strasznie mi przykro 😥
Po porodzie lepiej nie będzie 🫣
Marzę o przespaniu 6h z rzędu 😆
Jolka jest łaskawa i w nocy śpi ok 5-6 h pomijając jeden posiłek ale i tak wtedy zawsze coś się znajdzie do ogarnięcia, np wziąć prysznic 😂
Ja to o dziwo dobrze reaguję na te ciągłe pobudki... Nie sądziłam, że tak będzie, bo ja straszny śpioch zawsze byłam i mogłam zabić, gdy ktoś mnie obudził bez sensu.

Do góry