JestemMama!
Fanka BB :)
DziękujęNajpiekniejszy widok!!!!!
Gratuluje!!!!! Wywalczylas go!!!!
Sciskam Cie!!!!
Ja tak samo… dopiero po zwatpieniu udalo sie….
Jak to jest???

Aaaaaa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujęNajpiekniejszy widok!!!!!
Gratuluje!!!!! Wywalczylas go!!!!
Sciskam Cie!!!!
Ja tak samo… dopiero po zwatpieniu udalo sie….
Jak to jest???
DziękujęNie znam Cię, ale cieszę się tak bardzo jakbyś była mi najbliższa. Aż cieplo zrobilo mi się na sercu po przeczytaniu Twojej wiadomości. Gratuluje i wszystkiego dobrego!
Bo najważniejsze to się nie poddawać i walczyć do końca !!! Szczerze to ja już traciłam nadzieję , jeszcze wczoraj do męża mówiłam że po co jedziemy do łodzi jak nie wiemy czy jest wszystko dobrze ... Zaryzykowaliśmy i pojechaliśmyDzisiaj zrobiłam mojemu screena Twojej jeden wypowiedzi właśnie o tym, że miałaś 9 transferów. Mi po pierwszym nieudanym świat się zawalał… Podziwiam ile siły miałaś!
Gratulacje maleństwa! Niech rośnie zdrowo![]()
KochammmmJa wiedziałam że tak będzie
Chyba od początku bardziej wierzyłam w sukces tego transferu niż ty sama !!!
Będziesz Grubajestes w ciunzy
![]()
Wspaniała wiadomość. Kciuki trzymam do końcaJa tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia
9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie"
Boże jestem tak szczeliwa że mogła bym góry przenosić![]()
Wiem kochanieKochammmm
Zresztą ty wiesz
Ja wierzę że niedługo i ty zobaczysz te 2 szczęśliwe kreski i Tymuś będzie czuwał nad mama i rodzeństwem. Góry![]()
Gratulacje Kochana ❤❤❤❤ wiedzialam, ze bedzie pieknie ❤❤❤❤Ja tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie![]()
Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia![]()
9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie"
Poddający się nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy nie poddajeJa tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia
Mówisz i masz . Już rezerwuje dla Ciebie mój brzuszekPoddający się nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy nie poddaje![]()
jeszcze raz oficjalnie gratulacje
Ty chyba dla mnie zwolnisz brzuch w lipcu, bo mi nasz doktorek kazał wracać po dziecię w tym miesiącu
przebadanego maluszka mogę przygarnąć
![]()
Kochana tak się cieszę gratulujęJa tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie![]()
Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia![]()